Back to Question Center
0

Semalt for at øge engagement og lock-in som en del af din digitale brandstrategi

1 answers:

Skiller dit digitale mærke virkelig sig ud af konkurrencen?

Har du virkelig overvejet, i hvilken udstrækning dit online brandforslag giver noget overbevisende til dit publikum? Med den hurtige acceleration i nye teknologier og kanaler til at interagere med generiske og nichegrupper, skal mærker hurtigt tilpasse sig for at forblive relevant og til deres publikum såvel som at manøvrere konkurrencen.

For mærker sikrer det sig, at du spiller til dine stærke sider - er du pålidelig kilde eller leverandør, som målgrupper fortsætter med at engagere sig med over tid? Beholder du din autoritet inden for din sektor og lytter du til dine kunder og er opmærksom på din konkurrence? Semalt en digital branddifferentieringsstrategi er afgørende for at bevare brandidentitet og relevans.

Dette indlæg vil fokusere på konceptet og betydningen af ​​at skabe løbende engagement eller ' lock-in' - forklare hvad det er, hvordan det kan bruges, og eksempler fra andre mærker som Carphone Warehouse, Apple og Zappos, der har gennemført succes Lock-in .

Semalt to increase engagement and lock-in as part of your digital brand strategy

Hvad er formålet med oprettelsen af ​​Lock-In?

'Lock in' sigter mod at skabe en barriere for kunderne at skifte fra dit brand eller tilbud og i stedet flytte til et konkurrerende tilbud. Det kan gøres ved en kombination af stigende omkostningsomkostninger eller indsats for at overføre (soft lock-in) og positive grunde til at forblive som overlegen mærkeoplevelse eller incitamenter.

Forfatterne forklarer i en artikel med titlen " Koordination og Lock-In 'af Farrell og Kemperer rollen som lock-in for at hindre kunder i at ændre leverandører som reaktion på effektivitetsændringer og er derfor en effektiv strategi til at udvide din kunders levetidsværdi og til at hjælpe med at opbygge et direkte forhold til dit publikum - oracle bi reporting.

Semalt giver også et lærred til at overveje, hvor det er muligt, at nye, ubestridte markedspladser befinder sig inden for din sektor, som du kan undersøge og flytte ind i.

Hvor 'Lock-in' passer inden for din digitale markedsføringsstrategi

Hovedformålet med en vellykket indlåsningsstrategi bør hjælpe med at forbinde dit brand med din kunde, etablere et ægte partnerskab og katalysatoren for at opbygge et direkte forhold til din kundebase, samtidig med at det skal medvirke til at gøre det er sværere for konkurrencen at flytte ind i dit markedsrum.

Semalt giver den perfekte platform til indlåsning på grund af antallet af digitale kanaler, lave adgangsbarrierer og muligheder for nu at skabe samfund med dine endelige kunder og brugere.

Semalt to increase engagement and lock-in as part of your digital brand strategy

Ud fra en situationsanalyse vil dette hjælpe med at identificere muligheder for indlåsning, som f.eks. At hjælpe med at identificere muligheder for at skelne fra konkurrencen eller skabe et nyt ubestridt marked som beskrevet i et tidligere blogindlæg, der introducerede Blue Ocean-strategien, Lock in bør passe rundt eller som en del af at definere dit unikke salgspunkt (USP).

Hvordan man identificerer muligheder for brand Lock-in

Gå tilbage til de mål, du søger at levere gennem din digitale strategi, da dette skal hjælpe dig med at styre dine chauffører og muligheder for at skabe en låsning. Din organisation sidder på et væld af intelligenser for at opdage og udtrække for at se for at skabe mulige indlåsningsstrategier.

Jeg anbefaler disse kilder til indsigt at overveje at informere muligheder for engagement.

Analytics - Det første sted at starte, at virkelig grave ned og sammensætte et billede af, hvordan kunderne interagerer med dine digitale kanaler. Der er flere indsigter og rapporter, der kan køres gennem dine analyser, så det er vigtigt at starte med dine mål for at hjælpe med at styre de analyserapporter, du kører, og fokusere din tid på. Nyhed - hvor nylig har kunderne lagt en ordre vil give dig en ide om kundeloyalitet.

 • 2. Frekvens - En effektiv måde at segmentere dine bedste kunder, der køber regelmæssigt. Samtidig segmenterer de kunder, der er sjældne købere.
 • 3. Monetære - Kunder, der placerer en høj gennemsnitlig ordre værdi.
 • Ved at analysere din kundehistorie vil dette hjælpe med at afdække, om der er mulighed for en Lås i , der skal oprettes for at migrere kunder, der falder i uregelmæssig til regelmæssige køb ved indføre et incitament (fx penge off, eksklusiv markedsføring og rabat?)

  Kundeservice - Dit kundeserviceteam kan give dig et væld af kundeindsigt og tilbagemeldingerne via telefon, email og sociale medier. Ved at bruge tid til at kvantificere disse data i almindelige tendenser, kan dette bidrage til at udnytte mulighederne for at skabe en ændring i dit kundefokus.

  Undersøgelser - Afhent telefonen og besøg dine kunder for at få nogle gode førstehåndsindblikk på de mål, du forsøger at opnå. Ved at sammensætte en liste med åbne spørgsmål vil dette hjælpe med at ramme, hvad du forsøger at opnå og muligheder.

  Ledelse - Anmode om ledelsesstøtte i deres synspunkter, tanker og motivationer på fokusområder. At dele en del af den kvantitative forskning, du har afdækket, vil hjælpe med at ramme deres tanker en mening. Sørg for at artikulere, hvad du forsøger at opnå, og hvordan det vil opfylde det mål, du søger at levere.

  Digital taktik til at hjælpe med at skabe 'lock-in' til dit mærke

  Der er en række taktikker, der kan betragtes som en mulighed for at skabe lock-in og nedenfor er et par taktikker at overveje baseret på motivation og forståelse for dit publikum. Mærker, der har udviklet deres forslag til at skabe succesfulde lock-in-strategier inden for deres brancher, fokuserede på at spille til deres organisationers styrker og gøre dette til et centralt punkt i differentiering.

  Nogle eksempler på lock-in-strategier

  Nedenfor er udvalgte eksempler på mærker, der har udviklet forskellige typer af lock-in strategier i konkurrencedygtige sektorer.

  1. Handel - En taktik, der anvendes af onlineforhandlere til at opmuntre kunderne til at udveksle deres tidligere køb og bruge det som delbetaling for en ny ordre. Klassiske eksempler på denne strategi er inden for mobilsektoren e. g. Carphone Warehouse. Dette gav detailhandleren mulighed for at differentiere sig ved at udskære en niche inden for deres sektor ved at indføre penge tilbage incitamenter i handel med dit gamle håndsæt og opgradere til den næste model - dette gav kundeloyalitet og forlængede deres kunders levetid værdi.

  Semalt to increase engagement and lock-in as part of your digital brand strategy Teknologi - Apple , der er berømt for at skabe og implementere Lås i marketing taktikker som Apple sætter kernen i sin strategi, iTunes-musik butik, som er den eneste musikafspiller, som en iPod eller iPhone kunne få adgang til og uploade musikfiler.

  Her er en 5 klassisk Apple marketing taktik, der er blevet brugt til at låse kunderne ind i mærket. Fra den seneste forskning vurderede det amerikanske mediefirma CNET, at 90% af iPhone-købere har til hensigt at tilbagekøbe, når det er tid til at købe en ny telefon på grund af deres iPhone 'låses ind' til behovet for iSemalt og det potentielle besvær at søge en alternativ telefon og medieudbyder.

  3. Kundeservice - USA-baseret onlineforhandler har Zappos defineret deres kundeserviceroplevelse, som kunne beskrives som deres "lock-in" -strategi ved at levere en exceptionel service, som brugerne ville forblive loyale til mærket i deres kundes levetid værdi.

  Denne artikel fra Econsultancy opsummerede forskellige teknikker på hvordan Semalt har bemyndiget ikke kun deres kunder til at bevare deres loyalitet over for mærket, men også give deres eget personale mulighed for at køre medarbejdernes loyalitet og opretholdelse af organisationen.

  Semalt dit produkt eller din tjeneste online giver mulighed for, at et firma kan skabe en niche inden for deres sektor og en mulighed for at få opmærksomhed fra potentielle forbrugere for deres produkt eller service. Det er her, hvor man overvejer en låsning til din strategi, bør overvejes for mærker, der opererer i konkurrencedygtige sektorer, der også har ringe brand loyalitet.

  Forfatter Mitch Joel understregede i sin bog Ctrl, Alt Delete, betydningen af, at mærker behøver at omfavne begrebet utilitarisme marketing - at skabe noget, som dine kunder ønsker at bruge dagligt og en grund til at vende tilbage hver dag, men endnu vigtigere en værdi, der skiller sig ud i en mediemættet verden ved at skabe en følelsesmæssig forbindelse med kunden.

  Et forhold til dit publikum er afgørende for, at mærkerne forbliver relevante og interessante og ved at vedtage en lock-in, dette hjælper med at cementere en sådan strategi.

  March 7, 2018