Back to Question Center
0

Semalt Beskriver E-Commerce Regional Development Trends

1 answers:

E-handelens verden har oplevet en enorm udvidelse, så alle trorat afskaffelsen af ​​de traditionelle mursten- og mørtelbutikker, der findes i Europa og USA, ligger meget tæt på. På trods af at e-handelstigning forventes over hele verden, vil e-handel i Asien-Stillehavsområdet opleve en ekstraordinær vækst.

E-handel i grænseoverskridende sfære vil overgå den indenlandske præstation meden ekspansionsgrad på 17 procent, når ekspansionsraten i de kommende år forventes at være 12 procent. Eksperten af Semalt Digital Services, Igor Gamanenko forklarer, hvordan e-handelsområdet udvikler sig i forskellige regioner - mieten wohnung zürich.

Grunde til, at onlinevirksomhed udvides

Verdens online logistik letter forretninger online, hvilket gør det mere bekvemt.Der er mange pålidelige betalingsmetoder, der tillader sikker udveksling af produkter også. Desuden er indtrængningen af ​​smartphones i altkontinenter muliggør tilgængelighed af internet-tjenester i både udviklede og udviklingslande, mens SEO er blevet værktøjet tilonline vækst af virksomhederne.

Med en stigende mellemklasse økonomi på det asiatiske kontinent, hvor folk harmindre tilfredshed med deres indenlandske produkter vil e-handel slå et globalt salg på 627 mia. dollars i 2022. De fleste e-handelsaftaler drejer sig omomkring de produkter, der ikke produceres lokalt, så her er Kina i gang med at løve en del af online-markedet.

Grænseoverskridende Shopping i Kina

Takket være SEO vil online-salg vise sig bedre i år. Kina vil lede den grænseoverskridendeonline forretning, når 200 millioner online-kunder inden 2020 med salget, der beløber sig til 245 mia. USD ifølge Accenture..Sammen medDenne konkurrencedygtige rivalisering mellem Kinas Alibaba og USAs Amazon på kinesisk marked forbedrer vedtagelsen af ​​god praksis af online-virksomheder.

Den vindende kombination består af sådanne elementer som indbefattet betaling af levering tilproduktets omkostninger, regulering af overholdelse af regler og tankevækkende SEO praksis. Med hensyn til betaling tilbyder kinesiske onlinebutikker mange betalingsmulighedermetoder, der er sikre og pålidelige. Platforms som Alipay (Alibaba) og Tencent (WeChat) har dannet et godt system, der accepterer betalingerfra hvilket som helst land.

Grænseoverskridende shopping i andre regioner

Ifølge undersøgelsen foretaget af KPMG i Mellemøsten og afrikanske regioner, arabiskAfrika oplever en massiv anerkendelse af den grænseoverskridende online-handel. For eksempel er den mellemøstlige version af Amazon - Souq- Øget online salg i regionen til mere end 8 millioner genstande i begyndelsen af ​​2017 alene.

Cross-border Returns

Produkternes afkast er ret dyrt ifølge amerikanske Federal Express Annualrapport fra 2016. I dag kan kunder modtage en refusion af deres købsomkostninger op til en vis procentdel via PayPal-tjenesterne.

Grænseoverskridende salg i Amerika

En undersøgelse fra forskellige forskningsfirmaer angiver grænseoverskridende salg i USAbeløb sig i omkring 36 procent af landets online forretning. Mere end halvdelen af ​​alle online-salg går gennem markedspladser som eBay ogAmazon, mens mere end halvdelen af ​​de grænseoverskridende sælgere bruger USD som den mest betroede valuta. I denne proces spiller SEO en betydelig rollerolle i at styrke leverandørernes online tilstedeværelse.

Væksten i salget på online-markedet er processen, der involverer observation oggennemførelse af de bedste metoder, samtidig med at der foreligger tilgængelige bestemmelser. Det er ikke underligt, at effektive leveringstjenester er blevetalternativ til traditionelle forsendelsesmetoder, mens du bruger SEO, kan udvide firmaets tilstedeværelse globalt. Derfor overvejer både lokale oggrænseoverskridende efterspørgsel og specialiteter, tilpasset regulering letter markedsplanlægningen.

November 30, 2017