Back to Question Center
0

Semalt Expert: Google SEO Vs. Bing SEO

1 answers:

Google betragtes som en SEO-mester med de fleste virksomhederoptimering til denne søgemaskine. Ikke desto mindre har SEO-strategien, som Google bruger, en tendens til at efterligne den, der blev vedtaget af Bing ogDerfor rejser spørgsmålet om, hvorvidt organisationerne også skal optimere for Bing SEO. Yahoo og Bing dominerer ca - икея диваны угловые.30 procent af markedsandelen, og dermed kan de ikke undervurderes med hensyn til optimering. SEO ranking parametere forGoogle og Bing har forskellige forskelle og ligheder af bekymring.

Følgende faktorer, foreslået af Alexander Peresunko, kundesucceschefen for Semalt Digital Services, differentier Google fra Bing:

Hvorfor er Bing et problem at bryde sig om?

Optimering på Bing vil give dig en konkurrencefordel siden de fleste afVirksomheder overvejer at optimere kun for Google. Bing og Yahoo dominerer for øjeblikket en 30% af søgningerne og dermed giver dig enoverordnede at erhverve potentielle kunder, som dine konkurrenter kan ignorere.

Brug af Bing og Yahoo kan også gøre det muligt for dem at nå demografi affolk, der af forskellige årsager er mindre tilbøjelige til at bruge Google. Det afhænger også målgruppen, dele af landetsom husholdninger. Da Google ofte udfører opdateringer regelmæssigt, er virksomheden altid i stand til at formidle indholdettil et bredt publikum på Yahoo og Bing, da det bestræber sig på at tilpasse sig til Google-opdateringer.

Hvordan adskiller Google SEO sig fra Bing SEO?

Under en nylig SearchMetrics analyse, nedenfor er nogle af de vigtige Bing SEO ranking faktorer:

  • Top virksomheder er som regel rangeret højere som i tilfældet med Google.
  • Sociale signaler er tæt relaterede større placeringer.
  • Backlink numre viser tætte foreninger med en højere rangering.
  • Kvalitet og relevant indhold er kritiske med hensyn til søgerrangeringer.
  • En side tekniske parametre har betydelige roller..

Eksperten fra Semalt giver også en forklaring af ovenståendefaktorer i tillæg til andre, som du burde overveje, når du optimerer til Bing.

1. Website Type og Brand Partialities

I modsætning til Google oplever Bing ikke vanskeligheder, nårdifferentierende mærker fra affilierede konkurrenter. Bing favoriserer også gamle platforme med officielle domænekoder som .edu eller .govhvilket indebærer, at Bing fokuserer på resultater, der anses for relevante.

2. Sociale indikatorer

I forhold til Google understregede Bing på sociale medier indikatorerhvilket resulterer i flere tweets, aktier og lignende til strategisk positionerede resultater. Google er endnu ikke integreret sociale platforme ideres søgeresultater succesfuldt.

3. Backlinks

I modsætning til Google, for en side for at holde sin placering i Bings indeks,det er påkrævet at have mindst et eksternt link til det.

4. Placering og indhold

Kvalitet og relevans af indhold resulterer i en højere placering for begge Bingog Google, men den tidligere er bedre bemandet til at genkende websteder, der anvender flash, som ikke findes i Google. Bing vender også tilbageresultater af små virksomheder, mens Google fokuserer på veletablerede virksomheder.

5. Tekniske parametre

Bing har en stærk relation tilhjemmesider sammenlignet med Google. Bing afhænger også af søgeord i metatags og sidetitler, mens Google er mere instinktivtom perspektivet på en side.

Konklusion

Du bør overveje forskellene mellem Google og Bing rankingfaktorerinden du tager beslutninger, der er rettet mod at forbedre placeringen af ​​dit websted på begge søgemaskiner.

November 30, 2017