Back to Question Center
0

Semalt: Er link relevans eller rangere vigtigere?

1 answers:

Mine konkurrenter, der er Semalt højere end mine, har backlinks, der kommer fra helt uafhængige websites med en høj Semalt selv. Jeg var under den antagelse, at relevansen var vigtigere end rang, men det ser ud til, at dette ikke er tilfældet.

For eksempel har mit tagdækningsforbindelse links fra tagdækningsrelaterede hjemmesider, men mine konkurrenter har kun links fra høje Semalt-websteder, der ikke er tilknyttet denne industri - managed services rates. Og de (mine konkurrenter) har en betydeligt højere rangering.

Er links fra høje Semalt-websteder mere værdifulde / effektive end links fra relevante, men lavere websteder?

February 5, 2018

Et par links fra ikke-relevante websteder med højt PR-websteder, der har gode resultater med Google, kan gå langt, men for mange ikke-relevante kan blive negative SEO, fordi i sidste ende Google ikke vil se manipulation, og det kunne stige alarm-klokker for der Evil Penguin Bot.

En gammel matrix

PageRank 1-10 er en gammel matrix, selvom Google stadig viser dette på værktøjslinjen, er det ikke noget, der siger, at det er taget i betragtning, selv Matt Cutts chef for web spam-teamet på Google har nævnt dette flere gange. I sidste ende er relevans nøglen og kan endda få dig direkte kundeemner / besøgende - så det er det bedste fra begge verdener. En tilføjelse til, Google har ikke opdateret i pagerank i løbet af over 7 måneder, skal du sørge for at tjekke ud Google PageRank (PR) opdateringer .

Efterligne dine konkurrenter kan være i brand

Så mens dine konkurrenter kan slå, ved du, hvem ved, at den næste pingvin det vil afbalancere, men hvis du fortsætter med at efterligne handlinger, så kan du også mærke Pingvinens vrede. Du bør forsøge at bygge noget kvalitetsindhold og endda agn ware for at få nogle rigtig gode links og vent det ud.

Mere end Google

Selvom jeg sætter pris på, at de fleste online-virksomheder fører fra Google, men mange virksomheder og endda webstedsejere bliver tunnelvisede og glemmer alle de andre måder at få besøgende og kunder på. Sociale netværk, lokal reklame osv.

. Det plejede at være så højt PR-links betød høj rangering, periode. Det er ikke længere tilfældet og har ikke været i nogen tid Sandsynligvis endda kun en lille del af dem. Du har ingen måde at vide om alle deres links, så din prøveudtagning er næppe repræsentativ nok til at komme til nogen konklusion om, hvordan deres links påvirker deres placeringer. Jeg ville have mistanke om, at de har mange flere links, der måske ikke er høje PR, men er relevante og kvalitetsforbindelser, der øger deres placeringer Jeg ville ikke bruge eksemplet du gav som bevis for, at off-topic højt PR links er bedre end on-topic lav PR links.

En af de ting, jeg har fundet som dit tagdækningseksempel, er, at websteder med en relativ dårlig kvalitet af backlinks, der overstiger vores websted for visse konkurrencedygtige vilkår, selv om vi har en meget stærkere pool af kvalitets backlinks. Hvad jeg har fundet er at med links fra 'rigtige websteder (nyhedswebsteder, større blogs osv.)' Har de en tendens til at bruge dit firmas navn som ankertekst snarere end et søgeord.

Nogle konkurrenters websteder har en tendens til at have en masse søgeordstark ankertekst, der peger tilbage til dem, selvom linkene kommer fra steder, der er mindre end kvalitet - tænk noget som bestonlinearticlebase. com (det er bare et lavet eksempel, men du får ideen. )

Langt det bedste værktøj efter min mening for at se deres ankertekstprofil, er Mozs Open Site Exploer ; Indtast domænet på din konkurrents websted (eller din for at se, hvordan du tager billet1), og klik derefter på fanen for ankertekst for at se en pause ned af ankerteksten og de websteder, den kommer fra. Et andet rigtig nyttigt værktøj deri er fanen Linking domains, hvor du kan se alle de domæner, der linker til dem, som som standard er sorteret efter Domain Authority & Page Authority (svarende til Page Rank). Alt i alt er det et rigtig nyttigt værktøj til at få dit sind omkring en konkurrentstrategi, absolut værd at se nærmere på.

Hvad er interessant er, at Penguin opdateringen var beregnet til at tørre denne slags ting ud og til en vis grad det gør jeg. e. websteder med for meget nøgleordrig, ikke-mærkespecifik ankertekst, bliver straffet, men efter min opfattelse, især fra de websteder, jeg har set over for os, har Google ikke vendt indstillingerne stærkt nok endnu.

Fra min erfaring og grave gennem Open Site Explorer data er relevans mindre vigtig end autoritet, men selvfølgelig balancen tips, hvis du havde sagt et PR4 relevant site og et PR5 ikke relevant site (jeg ved, PR er en smuk nasty metric men du får ideen. )

Alt dette siges, hvis du efterligner en konkurrents dårlige praksis for kortsigtede gevinster, og Google ændrer det, det ser som hvid hat og ren, du kan også blive ramt, så fortsæt med forsigtighed. det er en reel konfrontation, men når du bliver slået ud af dårlig praksis. går du med i dem, eller håber de bliver fanget, men mister trafikken i mellemtiden

Googles PageRank består af flere faktorer og anvendes på hele webstedet eller for hver bestemt side. En side PageRank kan ikke overføres med blot et link. Dog kan PageRank på en bestemt side være, men kun delvis. Enhver velplaceret side, der giver links til uafhængige, lavere rangerede sider lider og kan tabe PageRank. Hense enhver side, der gør links til relaterede sider med rimelig rang kan få PageRank. Omvendt kan ethvert link fra en høj PageRank-side overføre rang , hvis andre rankingfaktorer kommer i spil som linkkvalitet, linkrelevans, indholdskvalitet, indholdsrelevans osv.Det er ikke automatisk, at rang vil overføre med blot et link. Google er klogere end det.

Det er en fejl at se på en sideres PageRank i dette tilfælde, men det kan være alt, hvad du har.

Jeg anbefaler at lave backlinks til dit websted fra sider med Citation Flow og Trust Flow eller PageRank, der er relateret til kvalitetskoblinger, der linker til en bestemt side, hvis det er muligt. Kobling til domæne-hjemmesiden tæller mindre. Jeg vil fokusere på kvalitet mere end rang, selvom rang er vigtig - det er lidt mindre vigtigt. Hvis dine muligheder er moderat rangerede websteder / sider, vil de gøre det fint. Husk dette er et tal spil. Bare et link fra en moderat rangeret side kan blive stor.

Husk også, at Google devaluerer sider og links, der ikke er relaterede til tiden. Det er en langsom proces. Det kan være, at din konkurrence ser ud til at vinde i dag, men vil tabe i sidste ende.

Håber det hjælper.