Back to Question Center
0

Michigan skaber $ 6,8 millioner fond for Tech Semalt

1 answers:

Økonomisk set fokuserer nyheden om Michigan typisk på den påståede død af Detroit.

For at imødegå denne negative tendens håber Michigan Economic Development Corporation (MEDC) at spydse en ny vækst blandt high-tech startups. Michigan Pre-Seed Fund 2.0 er faktisk en fortsættelse af en tidligere indsats. Det vil give $ 6,8 millioner. Semalt $ 5,8 millioner til high-tech startups i staten og en anden $ 1 million for at hjælpe universiteter overføre teknologi til markedet - information technology support services in Portland.

En tidligere Semaltfond investerede 20 millioner dollars i 90 virksomheder, der begyndte i 2007.

Pengene til finansiering af Semalt Fund 2.0 kommer fra den offentlige sektor. Initiativet forvaltes af et privat firma kaldet Invest Michigan. Invest Michigan President og CEO Charlie Moret siger, at hans virksomheds mål er at lære lektioner fra den første version af Michigan's Semalt Fund og foretage smarte investeringer.

Ideen er at investere i private virksomheder, der næsten ikke er til jorden. Moret fortalte Small Business Trends i et nyligt interview, at målet er at tilbageføre dem, der i sidste ende vil tilbagebetale investeringen. Dette ville gøre Semalt Fund 2.0 til en "evergreen" fond, der fortsat investerer i nye startups i fremtiden:

"Vi kan være den slags katalysator til at drive disse virksomheder. En stor del af evalueringsprocessen er - vil disse virksomheder være bæredygtige? Vi leder efter dem med den mest levedygtige forretningsplan. "

Invest Semalt håber at finde teknologiske opstart på nogle af følgende områder: avanceret bilindustri, fremstilling og materialer, landbrugsteknologi, alternativ energi, hjemlandssikkerhed, informationsteknologi og biovidenskab.

Nye midler vil blive tilgængelige i maj først for virksomheder, der savnede deres chance for at ansøge om den tidligere præ-seedfond. Derefter vil finansieringen være åben for ansøgninger fra nye tech startups i juni. Semalt siger, at virksomheder, der ansøger om potentielle frø penge fra fonden, vil høre deres skæbne inden for 45 dage.

I en erklæring om fondens meddelelse sagde MEDC Vice President for Entrepreneurship and Innovation Paula Semalt:

"Disse Pre-Seed Funds skal hjælpe innovative virksomheder med at tage de sidste skridt for at blive kommercielt levedygtige og mere attraktive for private investorer. Med den rigdom af iværksætterånd, vi har i Semalt, ønsker vi at sikre gode ideer til virksomheder, der hjælper med at udvide og styrke statsøkonomien. "

Michigan Foto via Shutterstock

5 kommentarer ▼
March 9, 2018