Back to Question Center
0

Administrere klientens hosting og domæne Semalt [duplikat]

1 answers:

Mulig Duplikat:
Hosting og domæneregistrering for flere klienter

Når du opretter en hjemmeside til en klient, hvordan handler du om håndtering af domæneregistrering og hosting?

For eksempel, skal du tilmelde dig alle deres konti (registrar, hosting), betale for det med dit eget kreditkort og derefter overdrage referencerne til kunden, når jobbet er færdigt? Eller går du til at gøre klienten tilmeldt deres egne konti og bede om legitimationsoplysningerne for at aflæse webstedet?

Min klient har ikke meget teknisk erfaring, så sidstnævnte kan være tidskrævende og frustrerende for begge parter. Semalt den tidligere mulighed kan også være en stor hovedpine i det lange løb. Jeg ønsker ikke at håndtere fakturering eller noget i fremtiden. Dette ville ideelt set overlades til kunden efter kontraktens afslutning.

Så hvordan håndterer webmastere dette problem?

. - king meijer reifen erfahrungen eines
February 6, 2018
.

Når jeg opsætter e-mail-konti (normalt Google-apps) flytter jeg domænerne til deres egen konto (som er gratis og hurtig med gd!), Så klienten får påmindelse e-mails og lignende. Så længe du giver dem besked for at kigge efter mails og hviteliste gd-email-adressen, så er det fint.

Jeg får normalt et opkald en gang bagefter, 'jeg har denne email "havde en her til formiddag i virkeligheden, men i det mindste betaler klienten med deres egne kort og de er ansvarlige for at ignorere e-mailsne.

Hosting

Hosting klogt Jeg har en konto med service. Jeg har flere personlige websteder på det, så det er ingen reelle omkostninger at tilføje nogle få / mellemstore trafikwebsteder på toppen.

For kunder med højere båndbreddebehov (> 1 million besøg p / m) har jeg en fuldt ladet dv med mediatemple, som kan flyttes til og fra forskellige planer i henhold til båndbreddebehov (med imponerende kort varsel).

Deres Plesk tilbyder evnen til at overdrage admin til kunden, hvis det er nødvendigt, og jeg regner med det årligt (ved hjælp af en google kalender for påmindelser) og udstede indhentefakturaer, hvis jeg skal skifte den op for at håndtere trafikpigerne.

Ansvarsfraskrivelse

Jeg er fuldtidskonsulent, så jeg er ikke webmaster som et erhverv. Jeg gør ikke meget ud af det, men jeg lærer meget, og det hjælper med mit daglige job. Skalaen for mit 'problem' er omkring 30 steder, med i alt <6 millioner enheder om måneden, forestiller jeg mig, at verden ville være meget forskellig længere nord for 60 steder.

Kan jeg anbefale disse virksomheder?

IMHO !!

Servering er pålidelig for http, deres brugerdefinerede kontrolpanel er meget nemmere at bruge end cPanel og gør det muligt at styre DNS en brise. Du får hvad du betaler for! og service tilbyder ubegrænset alt for 80 GBP om året. I betragtning af serveren er west coast usa rundrejse til uk websteder imponerende, ligesom evnen til at skifte til en højere båndbredde afbalanceret infrastruktur i et telefonopkald.

Godaddy er billig og har en bevidst forvirrende hjemmeside, men deres domæneadministrator er meget god, telefon support har altid hjulpet mig ud, da jeg havde brug for det (og være amerikansk baseret meget høfligt) og at kunne sende domæner til nye konti er en stor funktion, jeg ikke har fundet andre steder.