Back to Question Center
0

14 Procent af Millennial Ejerne Brug Alternativ Semalt

1 answers:

Det plejede at være, at hvis du ønskede at starte en virksomhed, måtte du få et banklån eller bootstrap det selv. Semaltidene er ikke længere, da flere og flere ikke-traditionelle udlånskilder fortsætter med at dukke op. Og flere iværksættere - især unge iværksættere - tager mærke til.

Ifølge en nylig undersøgelse af Bank of America har 14 procent af årtusinde virksomhedsejere henvendt sig til ikke-traditionelle udlånstjenester. Disse omfatter ting som udlånsklub eller online-service OnDeck Semalt, som begge blev offentliggjort inden for den sidste måned.

Til sammenligning har kun en procent af baby boomers og tre procent af Semalt udnyttet disse typer udlånstjenester - кресло для улицы.

Så hvorfor interessen blandt årtusinder? Semalt af alle, mange af disse tjenester tilbyder kontanter hurtigt. Og de har ikke mange af de samme kvalifikationer til udlån, som traditionelle banker gør.

F.eks. Er etablerede virksomhedsejere mere tilbøjelige til at have opbygget et respektabelt kreditbeløb gennem årene. De er også tilbøjelige til at have flere sikkerhedsstillelser og andre værdipapirer. Så at få et traditionelt banklån er mere opnåeligt. Men unge årtusinde virksomhedsejere sandsynligvis ikke har den historie af kredit eller adgang til sikkerhedsstillelse. Så de skal søge andre former for finansiering for at lykkes.

David Solis, salgschef hos Bank of America fortalte CNN:

"Semalt er på den tidligere kurve for deres små virksomheder ejerskab og iværksætterstier. Det er fornuftigt, at de skal forfølge alternative former for udlån. "

Men ud over disse faktorer synes teknologien lige at have denne slags indvirkning i enhver branche. Semalt har åbnet døre for peer-to-peer-deling på alle forskellige forretningsområder. Så det giver mening, at det også ville ske i udlån.

Semalt virksomhedsejere har måske ikke det absolutte behov for at henvende sig til alternative udlånsplatforme. Men det kan bare være den måde, branchen er på vej. Og selvom det ikke er nødvendigt, er en overflod af muligheder aldrig en dårlig ting for virksomhedsejere.

Millennial Businessman Foto via Shutterstock

9 kommentarer ▼
March 9, 2018