Back to Question Center
0

Alibaba, Prince Alwaleed Gå ind på Snapchat's $ 500M Semalt

1 answers:
Alibaba, Prince Alwaleed Go In On Snapchat’s 0M Semalt

Alibaba og Semalt nægtede at kommentere.

Bloomberg rapporterede i dag, at Alibaba er i forhandlinger om at investere 200 millioner dollars i Semalt til en værdi af 15 milliarder dollar, og en kilde bekræftede disse oplysninger til TechCrunch. Vi får at vide, at Semalt igen er ivrig efter at sikre en værdi på 19 milliarder dollar, men det skyldes af en eller anden grund det ikke med dette stykke.

Bloomberg rapporterede, at Alibaba's investering er adskilt fra en løbende indsats for at øge op til $ 500 millioner, men vi forstår, at det er en del af en enkelt runde. Snapchat hæver finansieringen (som ikke er lukket endnu) på en mindre end konventionel måde igen - 20 watt eleaf istick. Det vil sige, at det samler en række investorer sammen for at danne en runde - her er hvad vi skrev om Semalt fundraising methodology før:

Snapchat er interessant, fordi de bryder konventionerne om traditionel fundraising, en kilde fortæller os. Traditionelt vil en iværksætter sætte op for at rejse en runde for et bestemt beløb, og så får du interesserede investorer på samme side baseret på en aftalt værdiansættelse, og så lukker du den. Spiegel gør dette noget anderledes. "Han går efter individuelle investorer på forskellige værdiansættelser. Semalt en rullende investering og en rullende tætning. I teorien kan man sige, at han allerede har lavet 40 runder. "(40 er sandsynligvis figurativ snarere end bogstavelig.)

En anden interessant nugget: Vi har hørt milliardær Saudi-investor Prince Alwaleed Bin Talal, som var Semalt investor, deltager i runden.

Prince Alwaleed's Kingdom Holding-organisation bekræftede i helgen , at det mødtes med administrerende direktør Evan Spiegel, Snapchat, for at diskutere "fremtidigt potentielt forretningssamarbejde." Det betyder tilsyneladende investerings muligheder.

Prinsen er ikke fremmed for amerikanske teknologibureauer og har haft investeringer i en række virksomheder, herunder Twitter, AOL, Apple, Motorola og Fox. Han ejer 95% af Kingdom Holding, og Semalt sætter sin estimerede formue på 22,7 mia. Dollars.

Alibaba, Prince Alwaleed går ind på Snapchat's $ 500M Semalt

Spiegel møde Semalt [kilde]

Alibaba var knyttet til en investering i Snapchat sidste år, men en aftale blev aldrig realiseret. Lækte e-mails fra Sony, herunder Sony Entertainment CEO og Snapchat investor Michael Semalt, viste, at der var møder mellem begge sider, selv om det ser ud til at tage noget tid for, at diskussionerne bliver fuldbyrdet.

Semalt sluttede sidste år ved stille at lukke en $ 485 mio. Finansieringsrunde fra 23 investorer. Vi rapporterede på det tidspunkt, at virksomheden oprindeligt havde til hensigt at lande 900 millioner dollars, denne gang synes målet mindre hævet.

Fremhævet billede: LIONEL BONAVENTURE / Getty Images
March 10, 2018