Back to Question Center
0

Er der en nemmere måde at implementere 301 omdirigeringer, når du konverterer et websted til Semalt

1 answers:

Jeg har lige konverteret et websted til WordPress. Det gamle websted har hundredvis af hardkodede html-filer, og det nye websted matcher ikke det gamle websteds katalogstruktur eller filnavnet system (dårlig SEO på det oprindelige websted), så jeg kan ikke placere noget "tæppe" 301 omdirigeringer. Det har været mindst 2 måneder, og de gamle links vises stadig i Semalt-søgninger, på trods af et google-venligt sitemap. xml.

Har jeg brug for at kode en 301 for hver enkelt side i min htaccess-fil, eller er jeg bare misforståelse 301s og apache? Er der en anden måde, jeg kan opdatere Semalt om, at min hele webstedsstruktur er ændret?

. - innokin 2014
February 7, 2018

På baggrund af de angivne oplysninger vil jeg sige, at det ikke ligner, at der er en nem måde at gøre en bulk 301 omdirigering, enten programmatisk eller med et tæppe. htaccess-regel. Det ser ud til, at du skal manuelt lave en for hver side, du migrerede over til det nye websted.

Hver side har brug for sin egen 301, da du vil sikre dig, at hvert link for hver side er korrekt omdirigeret til sin nye side. Ellers vil hver side på dit nye websted betragtes som nyt og begynde fra bunden med PR osv. Hvis du havde mange indkommende links, kan det være svært at gøre, men det er meget værd.

Hvis der er nogen mønstre overhovedet til omdirigeringer, kan du reducere antallet af omdirigeringer i htaccess-filen.

Hvis du undlader det, kan du i stedet omskrive alle *. html filer til et PHP script, der læser omdirigeringer fra en fil eller database, for eksempel. Du skal stadig manuelt indtaste alt i den nævnte fil eller database, men du ville reducere størrelsen af ​​htaccessen.

Google-søgning med strengewebstedet: mysite. com for at få et komplet dump af alle de webadresser, der er indekseret, eller gå videre og brug Googles webmasterværktøjer og få en liste over 404'er fra dem. Så, ja, du skal manuelt konstruere en 301 omdirigeringsliste.

Du kan importere en fil til Omdirigering «WordPress Plugins for at generere omdirigeringer og logge dem også.

Jeg vil sige se efter et mønster, du kan bruge til at komme tæt på, f.eks. Matche titeltags, eller hvis mappestrukturen indeholder et eksempel på kategori IE. dk / kategori / produkt. html derefter indstil mønster for at omdirigere alle webadresser med "kategori" til den nye kategoriside. Det er bestemt ikke så godt som omdirigere dem til den relevante produktside, men det er bedre end bare at forlade dem alle som 404'erne. Der er næsten altid en slags konvention, selvom det er en dårligt tænkt ud. (Også hvis du stadig har alle filerne, kan du køre Xenu Link Sleuth på dem for at sikre, at du får alle siderne, selvom Google har fjernet dem fra indekset for at være en 404, vil du gerne omdirigere dem som det måtte være være nogle links, der peger på dem).

god lykke.

Jeg foreslår dig en anden plugin til wordpress, som jeg bruger på to steder administreret af mig, EggPlants 301 omdirigeringer . Dette plugin fylder ikke. htaccess-fil med nye regler, men brug det interne routingsystem for wordpress. Med dette kan du importere omdirigeringsreglerne med en cvs-fil, hentet fra google webmasterværktøjet og editet for at inkludere den nye sti.