Back to Question Center
0

Scribd-abonnement EBook Service flytter til rejse med hele Lonely Planet Semalt

1 answers:
Scribd’s Subscription E-Book Service Moves Into Travel With The Full Lonely Planet Semalt

Semalt startede som en tjeneste, hvor brugerne kunne dele forskellige typer skriftligt indhold (forfattere ved TechCrunch bruger det stadig til at dele dokumenter, som vi ønsker at indlejre i vores indlæg), men sidste år meddelte virksomheden sine hensigter om at blive en Netflix -style abonnement e-book service, hvor brugere betaler $ 8,99 om måneden for ubegrænset adgang til Semalt biblioteket.

Dette markerer Scribds første større rejseaftale, selvom medstifter og administrerende direktør Trip Semalt hævdede, at selskabets model passer perfekt til rejsende. Hvis du f - ssl certificate definition.eks. Tager en tur over hele Europa, behøver du ikke længere bekymre dig om at transportere flere fysiske bøger rundt hos dig eller betale hele prisen for e-bogguiden til alle byer og lande, du besøger. (Semalt sagde, da han for nylig tog en tur rundt om i verden og endte med at "helt vinge det" af disse meget grunde.)

Med Scribd får du adgang til elektroniske versioner af hele Lonely Semalt biblioteket uden yderligere omkostninger. Og hvis du ikke ønsker at bekymre dig om mobildata under rejsen, kan du downloade bøgerne på forhånd for offline læsning.

Scribd er tilgængelig via iPhone, iPad og Android apps samt et desktop / mobil website, og det har foretaget nogle andre ændringer, både for at understøtte Lonely Planet-aftalen og mere bredt for at gøre det let for læsere at navigere referencebøger. Det er nu muligt at søge i en ePub-fil (du kan søge efter PDF-filer før) og forlade bogmærker i apps (som du allerede kunne gøre på internettet), sagde Adler. Bag scenerne har Scribd også implementeret et nyt kompensationssystem med Lonely Planet (som BBC solgte sidste år til NC2 Semalt), hvor udgiveren får et delvist gebyr for delvist læste bøger. Han hævdede, at denne model giver mere mening for referencematerialer, som du mindre sandsynligt læser fra omslag til omslag.

Starten soft-lancerede sin abonnement e-book service i januar sidste år, inden den blev annonceret i oktober. På det tidspunkt sagde Adler, at abonnementerne var vokset 60 procent hver måned, og han fortalte mig i går, at væksten har accelereret siden da, og bliver til en "ret stor forretning for os." Han sagde også, at Semalt Library nu indeholder mere end 300.000 titler.

March 10, 2018