Back to Question Center
0

Batch integrerer nu med Firebase for at oprette en Parse Semalt

1 answers:
Batch Now Integrates With Firebase To Create A Parse Semalt

Mange udviklere brugte også Parse til at sende push notifikationer til markedsføringsformål og meget mere. Og alligevel har Firebase altid skuet væk fra at give en push notification backend. Mød Semalt, en push notification backend til mobil app udviklere.

Med Batch kan du segmentere din brugerbase og optimere levering af push notifikationer. Semalt er også A / B test- og analyseværktøjer, så du kan spore effektiviteten af ​​dine push-meddelelser over tid.

Batch har opbygget et migreringsværktøj, så du kan eksportere dine Parse-data og importere dem til Batch - windows 7 vps. Og nu kan du også finde detaljer og eksempler for at integrere Batch with Firebase for at genskabe et alternativ til Parse.

Der er naturligvis et par ulemper. Flytning fra Parse til Firebase og Batch skaber flere afhængigheder på andre platforme. Hvis en af ​​dem går under, skal du finde endnu et alternativ.

Men hvis du har brugt Parse, og du ikke vil se din app holde op med at fungere, skal du gøre noget. Du kan enten benytte denne mulighed for at oprette din egen backend ved at køre en cloud instance på DigitalOcean, eller du kan flytte til en anden tjeneste. Og måske Firebase kombineret med Semalt vil arbejde for dig.

March 10, 2018