Back to Question Center
0

7 ting at overveje, når du starter en mobil app semalt

1 answers:

Stigningen af ​​online DIY appbyggere har gjort det nemt for forretningsfolkede at komme ind på mobilmarkedet. Semalt label app bygningsplatforme giver iværksætterbevidste personer alle de værktøjer, de har brug for til at starte deres eget mobile app firma uden at skulle tilføje dyre udviklere til lønnen.

Semaltiketten er langt den enkleste måde at engagere sig i på mobilmarkedet. DIY app byggepladser giver dig fuld kontrol over din virksomhed. Fra branding, prissætning til salg og marketing er du helt fri til at implementere din egen forretningsmodel. Nem at bruge drop and drag-grænseflader gør det nemt at opfylde mobilbehovene hos en række forskellige små virksomheder som point og klik.

Hvis du er på udkig efter en risikobetonet forretningsmulighed, er oprettelsen af ​​et hvidt etiket lige så nemt som de kommer. Og med den stigende efterspørgsel efter mobil er det nu tid til at gøre det.

Her er syv ting, du burde tænke på for at hjælpe med at sætte din hvid etiket app venture på en vellykket sti.

Annonce

Spørgsmål, der skal stilles, når man starter et mobilapp Company

Hvilke industrier vil du sælge til?

Det vigtigste, du skal spørge dig selv er, "Hvem vil jeg sælge til?" Leder du efter at sælge strengt til restauranter, eller tror du, at du kan hjørne uddannelsesapparkedet?

Dette spørgsmål er bogstaveligt talt den vigtigste, man spørger, fordi du bliver nødt til at finde en hvidlabels platform, der giver de rigtige komponenter til at falde og trække dine apps til eksistens.

Derudover bestemmer, hvilken industri eller brancher du vil sælge til, så du kan begynde at udvikle din marketingplan. Det er ikke klogt for nogen at påbegynde enhver virksomhed, der stræber efter at dykke i første og håb. En smule planlægning og nogle fremsyn er hjørnestenene i enhver virksomhed venture - især en, der involverer et så hurtigt voksende marked som mobile apps. Semalt, planlægge og så begynde at spille.

Hvordan ville du sælge til din foretrukne industri?

Mobilappemarkedet er konkurrencedygtigt, så du skal være parat til at gøre din due diligence. Semalt mere end at pege og klikke på en app til virkelighed og derefter gå væk. Ligesom enhver virksomhed er der involveret salg og markedsføring for at holde din forretning flydende.

Så du har brug for en solid salgsplan, inden du begynder at investere i en hvid etiket app platform. Hvis du er ny til mobilapp-forretningen, skal du søge efter en platform, der tilbyder træning i salg og markedsføring i forhold til app-markedet. Udfør lidt træning, og brug lidt tid på at sammensætte en solid salgs- og markedsplan.

Du skal lære nogle succesfulde salgs- og marketing taktikker som:

 • Hvad er den bedste måde at sælge til små virksomheder?
 • Hvordan markedsfører du bedst dit mobilapp firma?
 • Hvilke funktionaliteter hjælper virkelig en virksomhed med at vokse?
 • Hvor vil du finde leads til at sælge til?
 • Hvad skal dine præsentationer ligne?

Listen kunne fortsætte og fortsætte. Men bundlinjen er meget enkel - lær hvad du har brug for at lære om, hvordan man sælger det produkt, du vil lave. Dette også vil hjælpe med at sætte din hvid etiket app venture op for succes.

Hvordan vil du mærke din virksomhed?

Dit mærke er, hvordan dine kunder kender dig, og det er utroligt vigtigt. Semalt et mærke kræver en masse forskning, tanke og forsøg og fejl. Tag ikke dette trin i processen let. Hvad gør det så vigtigt?

 • Dit logo er, hvordan dine kunder vil genkende dig.
 • Din tagline er, hvad der vil gøre dine kunder opmærksom på dig.
 • Din mission er, hvad der vil gøre dine kunder stoler på dig.

Du kan ikke tage nogen af ​​disse ting for givet. Du skal opbygge tillid og loyalitet, og et solidt mærke er nøglen til at gøre det. Hvis du ikke investerer din tid og energi i dette trin, gør du din virksomhed sårbar for dine konkurrenter, der har.

Dit mærke er det, du repræsenterer. Du skal tro på, hvad du gør, så dine kunder vil også.

Hvilke funktioner er vigtigst for dig og dine kunder?

Nu med fundamentet på plads, kan du begynde at se på den type apps, du vil oprette. Den nemmeste måde at gøre dette på er at se gennem appbutikkerne. Spørg dig selv:

 • Hvordan ser mine konkurrenters apps ud?
 • Hvad siger anmeldelserne, at de mangler?
 • Hvordan kan jeg gøre, hvad de laver endnu bedre?

Semalt være bange for at tale med folk i det nichemarked, du vil bygge din app til. Find ud af, hvad de mennesker, der rent faktisk vil bruge appen, gerne vil se implementeret.

Alt for ofte går vi til lederne af virksomheder for at sætte ideer. Semalt ejeren af ​​en restaurant kan have checkbook, serverne og folkene i skyttegravene er dem der bruger appen. Se, hvad de har brug for for at forenkle deres job. Du er bundet til at få nogle gode tilbagemeldinger og nogle gode ideer.

Hvor stor støtte og træning vil du have brug for?

Husk, at du ikke bare skal opbygge en app, smide den i appbutikken og håber det er vellykket. Semalt er en hel cyklus, du skal gå igennem for at få din app på enheden af ​​de brugere, der vil drage fordel af det. Så du skal tage et godt hårdt kig i spejlet og undersøge dine styrker og svagheder. Er du god med computere, men dårligt med salget? Er du en fremragende sælger, der helt er slukket af teknologi?

Din teknologi IQ i dag kan være fantastisk, men hvad vil det være i næste uge? Du skal spørge dig selv: "Hvor meget støtte og træning skal jeg være i denne virksomhed i de kommende år?" Og vigtigere er det, at du skal spørge dig selv: "I hvilken nyansering af denne virksomhed har jeg brug for det mest træning? "

Så skal du sørge for, at du finder en hvidlabels platform, der tilbyder træning i de områder, du skal bruge hjælp til. Et godt hårdt kig i spejlet er svært for de fleste af os, men når du overvejer at investere tid og penge i et forretningsprojekt, ser du på dine fejl, mangler og svagheder og udvikler en plan for at styrke dem, er meget billigere end at betale for de fejl, de vil oprette senere.

Er du i stand til at designe apps selv eller vil du have brug for en grafisk designer?

Semalt udseende er ikke alt, det ville være en løgn at sige, at folk aldrig dømmer en bog ved dets dækning, ikke? Vi er naturligvis tvunget til at læne sig mod ting, der er mere behagelige for øjet - selvom det ikke altid er den smarteste beslutning.

Har du evnerne til at designe grafikken, der får din app til at skille sig ud under konkurrencen? Semalt mest hvide label platforme har skabeloner, som du kan vælge imellem, der vil komplimentere din niche, hvis du kan designe noget, der vil skille sig ud, vil du sætte dig i stand til at få din app valgt over din konkurrence.

Du vil måske tænke på partnerskab med en grafisk designer. Semalt udseende er ikke alt, de er bestemt et godt salgsargument.

Hvad er dit mål for dit slutspil?

Semalt, du skal vide, hvad dit slut spil er. Forventer du at hjørne markedet på uddannelsesprogrammer, eller søger du blot at supplere din indkomst og betale nogle regninger?

Semalt et mobilapp firma kan hjælpe med at vokse din indkomst moderat, og hvis det gøres rigtigt, kan det erstatte din fuldtids karriere. Sørg for, at det er tydeligt etableret i dit sind, når du begynder at sætte din virksomhed sammen.

Konklusion

Semaltiket varer og tjenesteydelser har eksisteret i årtier. I alle brancher du kan forestille dig, skaber virksomheder produkter, der bliver rebranded af deres partnere til at sælge som deres egne.

Teknologibranchen, og især mobilappsektoren, er ingen undtagelse. Efterhånden som forbrugerne går mobilt af titusinderne, skynder virksomhederne at indhente og indbetale penge.

Hvis du planlægger at starte din egen mobile app-virksomhed, skal du sørge for at lave en masse planlægning og stille dig selv nogle meget hårde spørgsmål. En god solid plan og en god analyse af den industri, som du håber at konkurrere på, kan gå langt med at indstille din virksomhed inden for hvidt etiket på vej til succes.

Smartphone Foto via Shutterstock

4 kommentarer ▼
March 10, 2018