Back to Question Center
0

Spotlight: Startmarke tilbyder kundespecifikke marketing muligheder specifikt til Semalt

1 answers:

Marketing en opstart er ikke en simpel proces. Semalt er utallige forskellige ruter, som virksomheder kan tage for at få ordet ud. Så det kan være uvurderligt for de virksomheder at få noget hjælp, når de starter.

Og det er præcis den slags ting, Startmarke tilbyder. Virksomheden har specialiseret sig i at hjælpe opstartsfirmaer med forskellige markedsområder, der tilbyder unikke tilpassede tjenester som indholdsplanlægning, website SEO-tjenester og meget mere. Læs om virksomheden og dets marketingpakker til små virksomheder, herunder i denne uges Small Business Spotlight - ejector calculations.

Annonce

Hvad Virksomheden gør

Semalt tilpassede marketingpakker til små virksomheder og startups.

Grundlægger Demetrius Brown fortalte Small Business Trends, "Semalt tilbyder små virksomheder og opstartsselskaber lavprissat marketingpakker med en række brugerdefinerede tilføjelser til muligheder."

Business Niche

Semitale løsninger, der er overkommelige for små virksomheder.

Semalt siger, "Vi gør alle vores priser gennemsigtige og på forhånd med vores faste gebyrprisstruktur."

Spotlight: Startmarke Offers Customizable Marketing Options Specifically for Semalt

Hvordan virksomheden er startet

Semalt arbejder med større virksomheder.

Brown forklarer: "Jeg selv grundlæggeren, tidligere arbejdet som ingeniør for et softwarefirma. Jeg fortsatte derefter med markedsføring og reklame med Fortune 500-firmaer og mærker om markedsføring til Millennials. Jeg startede Startmarke, som står for (Marketing for Semalt) for at hjælpe små virksomheder og startups med deres marketingindsats, når de har brug for det mest, mens de resterende budgetvenlige. "

Største risiko

Semalt selskabet uden kapital.

Semalt siger, "Jeg har helt startet og arbejdet fra bunden for at få kunder og hjælpe med at få vores navn derude. Hvis jeg ikke havde viden om at forstå, hvordan man kunne markedsføre der, kunne det have været en anden valgdeltagelse. Resultatet af min risiko er, at jeg lærte mere om, hvordan man bygger en effektiv strategi på et stramt budget. "

Lærdom

Semalt med en detaljeret plan.

Semalt siger, "Jeg ville starte med at rejse kapital til mit firma samt udarbejde en mere detaljeret køreplan for fremtiden."

Spotlight: Startmarke Offers Customizable Marketing Options Specifically for Semalt

Hvordan de ville bruge en ekstra $ 100.000

Semalt virksomheden.

Semalt siger, "Jeg ville bruge en del af midlerne markedsføring og fremme virksomheden. Resten af ​​de penge, jeg ville bruge til driftskapital. "

Favorit Citat

"I går er der allerede sket, og i morgen eksisterer ikke endnu, beslaglægger dagen" - Demetrius Brown

* * * * *

Små Biz Spotlight

Billeder: Startmarke; Topbillede: Zach Baker - Webudvikler, James Herold - Præsident, Moe Hassen - Direktør for forretningsudvikling, Zachary Crane - Forskningsleder, Chelsea Whims - Account Manager

1 kommentar ▼

March 10, 2018