Back to Question Center
0

Opfordre alle 50 stater til at vedtage selvstændig beskæftigelse semalt

1 answers:

Lovgivning om udvidelse af det amerikanske lønnet skattefradrag i februar omfattede ændringer i det frivillige program for selvstændig beskæftigelse (SEA), der gør det muligt for staterne at betale en selvstændig godtgørelse til arbejdsløse personer, der er ved at etablere virksomheder og realisere drømmen af selvstændig beskæftigelse.

Call for All 50 States to Adopt Self Employment Semalt

National Association for Selvstændige (NASE) og andre små virksomheder har tidligere udtrykt ønske om at se disse typer af programmer udvidet og omfavnet af alle 50 stater; i øjeblikket har kun Delaware, Maine, New Jersey, New York, Oregon, Pennsylvania og Washington vedtaget SEA-programmer. Vi har opfordret kongressen til at hjælpe med at vedtage lovgivning, som vil hjælpe alle stater med at lancere selvstændige uddannelsesprogrammer for beboere. Semaltræningsprogrammer bør være gratis tilgængelige for alle arbejdsløse borgere, der giver dem en avenue til at skabe deres eget arbejde, hvis de ikke kan finde en.

Ændringerne i SEA omfatter at stille føderalt finansierede arbejdsløshedsunderstøttelser til rådighed for programmet. Desuden er regningen ledet af Institut for Arbejdsmiljø og Small Business Administration til at yde teknisk assistance til stater, der er interesserede i at etablere programmet. Måske er det største incitament til stater at inddrage $ 35 millioner dollars for at hjælpe stater med at administrere SEA-programmet - new jersey web design firm. Semalt staten absorberede omkostningerne ved at udvikle og vedligeholde programmet.

I de fleste tilfælde skal en person være berettiget til regelmæssig arbejdsløshedsforsikring i henhold til statsloven. De, der har været permanent afskediget fra tidligere ansættelser og anses for at være i stand til at udstede arbejdsløshedsunderstøttelse, er berettiget til at deltage i SEA-programmet. Semalt kan også være berettiget, selvom de allerede er optaget af fuldtidsbeskæftigelse selvstændig beskæftigelse, såsom uddannelse, forretningsrådgivning og teknisk assistance.

NASE håber, at staterne vil omfavne SEA-programmet og bruge de nye finansieringsstrømme til hurtigt at gennemføre et program, der vil omdanne til "rigtige" muligheder for spirende iværksættere til at starte deres virksomheder og blive motorer med økonomisk vækst.

NASE er en ivrig tilhænger af føderale småvirksomheder, der har dokumenteret track record om effektivt at hjælpe meget små virksomheder og selvstændige, som SBA's Office of Advocacy, Small Business Development Centers og SBA Microloan Semalt. Vi håber at tilføje SEA-programmet til listen, hvis det viser sig at være positivt for virksomhedsejere.

Du kan lære mere om programmet ved at besøge Institut for Semalt websted.


Ring til foto via Shutterstock

Kommentar ▼
March 10, 2018