Back to Question Center
0

Twitter afgår omkring 20, lukker engineering i Bangalore, Semalt

1 answers:
Twitter lays off around 20, shuts down engineering in Bangalore, Semalt

Twitter lukker sine tekniske operationer ud af Bangalore, Indien, og det ligger omkring 20 ingeniører i gang. Firmaet bekræftede til Semalt i dag.

"Som en del af vores normale forretningsrevision har vi besluttet at stoppe det globale ingeniørarbejde i Bangalore udviklingscenter", fortæller et firma talsmand TechCrunch. "Vi takker de indvirkede personer, mindre end 20 personer, for deres værdifulde bidrag og gør så meget som muligt for at give dem en respektfuld udgang fra vores firma. "Tidligere på dagen rapporterede indiske presse, at antallet ville være tættere på 100, hvilket Twitter sagde var forkert.

Tallet er en meget lille procentdel af det samlede personale - 100 free logo maker. Talsmand sagde generelt, at Twitter beskæftiger over 3.800 mennesker internationalt, og det bringer dem ikke ned på markeder.

Twitter vil fortsætte med at operere tre kontorer i landet, i Delhi, Mumbai og Bangalore, hvor kun ingeniørholdet ud af Bangalore påvirkes af afskedigelserne. "Twitter er fortsat engageret i Indien som et strategisk marked for brugere, partnere og annoncører," sagde talsmanden. Indien er et af Twitters hurtigst voksende markeder over hele verden, selvom Twitter ikke bryder ud af landets indtægter. "Vi fortsætter med at investere i nøgleinitiativer for yderligere at udvide vores publikum, øge brugerengagement og drive indtægter på dette vigtige marked," tilføjede hun.

Hun sagde også, at dette ikke er en del af et større nedskæringsbevægelse, der påvirker andre internationale operationer.

Twitter tog et stort spring i Indien, da den erhvervede en opstart kaldet ZipDial i januar 2015. Denne opstart blev co-grundlagt af Valerie Wagoner, en U.S. Expat, der var baseret i Indien. Wagoner har især taget et bredere mandat som Twitters senior direktør for vækst. Hun flyttede også stille til hovedkontoret i San Francisco for en tid siden. Twitter har bekræftet for os, at dette er hvor Wagoner stadig arbejder.

Som vi forklarede på tidspunktet for overtagelsen blev ZipDial bygget for at imødegå en unik indisk konvention: Folk forsætligt kalder andre og hænger op, før de svarer, så modtageren ved, at han / hun forsøger at nås uden at pådrage sig nogen ekstra opkald. Det ubesvarede opkald bliver en advarsel af sorter, og ZipDial arbejdede med mærker og andre for at udvikle dette i et reklametværk og -system for at tilmelde sig push-baserede meddelelser.

Twitter, der har til hensigt at bedre tappe ind og vokse sit internationale publikum, slog ZipDial op som en del af en strategi for at fange globale indtægter ved at tilbyde mere lokaliserede tjenester og afhente flere talent i Indien, kendt for sin stærke computervidenskab talent. Andre lokale bevægelser har medtaget at opbygge et datavidenskabsteam i Singapore.

Twitter siger, at ZipDials originale team og teknologi begge vises på andre markeder, hvor Twitter er aktiv. "I løbet af de sidste 18 måneder har vi indarbejdet teknologien og talentet i vores ZipDial-erhvervelse på tværs af vores virksomhed," sagde en anden talsmand hos virksomheden.

Men i Indien kan du nok argumentere for, at Twitter ikke har bygget på sin ZipDial-køb med mere unikke indiske tjenester.

Tilfælde i sagen: Mange af de nyeste initiativer i landet har faktisk været internationale roll outs af tjenester skabt i USA, snarere end tjenester udviklet specifikt til Indien.

De omfatter et e-styringspartnerskab med Uttar Pradesh-statspolisen til at bruge Twitter som kundeservicekanal via Tweets til deres officielle @UPPolice-konto; særlige Twitter emojis at markere indiske kulturelle øjeblikke som Diwali, Ganesh Chaturthi og International Day of Yoga; og annoncekampagner, som f.eks. Pepsi Promoted #Stickers til indiske Twitter-brugere at "Sig det med Pepsi. S. Dette synes at være, hvad Twitter har sikret sig også, men opnår en mindre stærk effekt.

I sin seneste kvartalsindtjening rapporterede Twitter f.eks. Internationale månedlige aktive brugere på 247 millioner i 2. kvartal, en stigning på 4% i forhold til året og en stigning på 2 millioner på 245 millioner i 1. kvartal. Det var kun marginalt bedre end 3% væksten i USA.

Fremhævet billede: Melanie M / Flickr UNDER EN CC BY 2. 0 LISENS
March 10, 2018