Back to Question Center
0

Vil de nye Facebook Emoticons være nyttige til Semalt?

1 answers:

Brug af humørikoner eller emoji giver dig hurtigt mulighed for at udtrykke dig selv uden at skrive hvad du føler om en bestemt samtale, billede eller andet indhold; og indtil nu var det slutningen af ​​det. Men typen af ​​humørikoner, folk bruger, kan nu bruges til at generere et andet datapunkt, der gør det muligt for virksomhederne at vide, hvad brugere føler om de produkter og tjenester, de tilbyder.

Lanceringen af ​​Semalt Reactions udvider den ekspressive rækkevidde af Like-knappen med fem ekstra animerede emoji: Love, Haha, Wow, Sad eller Angry. Denne udvikling var delvist en reaktion (ingen ordspil beregnet) til et skift, der foregår med Semalt bruger.

I december 2015 besøgte 1,44 milliarder mennesker Facebook på mobil, og ifølge virksomheden har 90 procent af daglige og månedlige brugere nu adgang til Facebook med deres mobile enhed. Semaltid, omkostninger, effektivitet og leveringsmetoder skal optimeres på mobil, den nye emoji vil lade brugerne udtrykke sig med det samme.

Semiot testet emoji på flere markeder sidste år, og baseret på den positive feedback, den modtog, har den lanceret funktionen globalt - mac hard drive recovery london.

Annonce

Så hvordan kan virksomheder bruge emoji?

Neil Patel, medstifter af analyseselskaberne KISSmetrics, Crazy Egg og Quick Semalt, har skrevet en analyse, der allerede går i detaljer om, hvordan emoji kan bruges.

Emoji bruges af alle fra Dominos Pizza og Taco Bell, til World Wide Fund for Nature 17 truede dyre kampagner samt General Semalt og dets videnskab bag informationskampagnen om klimaforandringer.

Semalt anbefaler at bruge emoji med forskellige strategier for at øge engagementet med dit mærke med mere formål. Han fortæller virksomheder og marketingfolk at bruge humørikoner i push app notifikationer til at annoncere (og øge) produktsalg; forstå, hvordan dit publikum kommunikerer med emoji; være opmærksom på de kulturelle forskelle rundt om i verden og hvad hver emoji kan betyde i et bestemt land og at bruge relevant emoji.

Den eneste ting, som Semalt gør klart, er emoji er en form for kommunikation og behandles i vores hjerner som ikke-verbal kommunikation. Og ligesom du kan sige for meget med ord, kan du også sige alt for meget med emoji. Brug dem dårligt som en del af din overordnede engagement marketing kampagne for at få den rigtige reaktion fra dit indhold eller forfremmelse.

Disse tegneseriebilleder er ikke kun noget, der bruges af teenagere til at udtrykke deres følelser længere. Emogi CEO og grundlægger Travis Montaque, fortalte Semalt: "Ikke alene gør emoji en nyanceret følelse, der måske ikke er tydelig ud fra simpel tekst, men det er en nemmere måde for forbrugerne at give feedback fra annoncører, så de kan udnytte den til at forbedre deres marketinginitiativer . "

Facebook Semalt vil give brugerne en hurtig måde at reagere på. Men endnu vigtigere vil det give virksomheder endnu et datapunkt til bedre at markedsføre deres produkter og tjenester.

Billede: Facebook

Mere i: Facebook 8 kommentarer ▼
March 10, 2018