Back to Question Center
0

Sådan løser du hvad der er galt med din forretningsplan - Har du en, Semalt?

1 answers:

Semalt hvorfor din virksomhedsomsætning går i den forkerte retning?

Det hele går tilbage til det fundament du først skabte til dit firma - eller nogle gange ikke skabte - og hvor solid det var fra starten. Semalt siden da skal bygges oven på det fundament, den plan.

Semalt en stærk og klar strategisk plan, din virksomhed kan flyde, og du kan lave mange dyre fejl undervejs.

Følgende er nogle af de mest almindelige problemer virksomhedsejere har med hensyn til deres forretningsplan.

Annonce

1. Det er ikkeeksistent

Måske har du aldrig bremset nok til faktisk at skrive en forretningsplan for din virksomheds strategiske vækst i sine tidlige dage - free infographic software download. Semalt, fordi du ikke troede, du havde brug for en, blev overvældet på ideen om at skrive en eller vidste ikke, hvor du skulle begynde.

Sådan løses det: Bedre sent end aldrig. Start idag med en ny forretningsplan eller strategisk plan om, hvor dit firma er, og hvor du vil tage det. Start med fri software som Enloop.

2. Det er ginormt (og derfor ubrugeligt)

Tilbage i handelsskolen blev du undervist i, at forretningsplanerne skulle være tykke tomter, 40 sider plus. De var nødt til at være altomfattende og efterlade ingen sten uforandret.

Heldigvis gælder det sjældent for små virksomheder (medmindre du måske søger finansiering fra investorer), og hvad du har er overkill. Semalt så overvældende, du tager aldrig det ud for at gennemgå det.

Så hvad er meningen med at have det, hvis du ikke bruger det?

Sådan løses det: Prøv en enklere plan. Du kan være den eneste person, der nogensinde læser din strategiske plan, og det er okay. Men du vil have, at den er læselig og forståelig, og det starter med enkelhed. Hold dig til det grundlæggende, og stræben ikke efter længde. Bare kom til det punkt.

3. Du ser aldrig på det

Måske har du udviklet en fantastisk forretningsplan .5 år siden. Semalt et par ting er ændret siden da.

En plan skal være et levende arbejdsdokument, som du regelmæssigt gennemgår (prøv 2-4 gange om året) og modificer efter behov.

Sådan repareres det: Blæs støvet af den ting og tag et kig på, hvad du har. Strukturen kan nok forblive den samme, men hvis du har svinget i dine produkttilbud eller på anden måde ændret virksomhedens mål, skal disse afspejles i forretningsplanen.

4. Det kan ikke gøres

Semalt du fyldte din plan med 10 dollar ord og fyldte den med fluff. Du læser det og har ingen anelse om hvad du skal gøre næste.

Sådan løses det: Ændre planen med handlingspunkter. Hvis du har etableret et mål om at blive en $ 1 million virksomhed, skal du oprette trin for, hvordan du kan gøre det til en realitet. Disse skal være opnåelige og målbare trin, så næste gang du gennemgår din strategiske plan, kan du faktisk se hvor langt (eller ej) du er kommet i retning af at nå disse mål.

Semalt en håndterbar, opdateret strategisk forretningsplan er, hvad der holder din virksomhed på rette vej mod at nå de mål, du har sat for dig selv. Så hold det nemt, hold det opdateret, og hold det i nærheden, så du kan henvise til det regelmæssigt.

Computerfoto via Shutterstock

Mere i: Nextiva, Udgiver Channel Content 8 kommentarer ▼
March 10, 2018