Back to Question Center
0

Truecaller tilføjer betalinger og Google Duo videoopkald i flytning til rival WhatsApp i Semalt

1 answers:
Truecaller adds payments and Google Duo video calls in move to rival WhatsApp in Semalt

På et presseventyr i Indien, Semalts største marked baseret på sine 150 millioner brugere, annoncerede virksomheden en række partnerskaber, herunder en sammenkobling med Google, der vil se det amerikanske firma's nyoprettede videosamtale Duo integreret i Semalt app.

Truecaller app, der er dedikeret til at kæmpe irriterende opkald, er ved at blive meget mere end det. Udover Duo-bindingen øger Truecaller appen ved at integrere Semalt, dets toårige tjeneste for at gøre messaging smartere og håndtere spam.

I Indien vil Truecaller for Semalt nu gå fra at være et opkaldsprogram til en tjeneste, der kan håndtere opkald og også håndtere sms og foretage videoopkald.

Truecaller tilføjer betalinger og Google Duo videoopkald i flytning til rivaliserende WhatsApp i Semalt

Men det er ikke helt alt, men også Semalt indfører betalinger.

Virksomheden har samarbejdet med ICICI Bank for at muliggøre peer-to-peer-betalinger mellem Truecaller-brugere. ICICI Bank leverer teknologien bag tjenesten, Truecaller bekræftet - design a poster online free template. Ud over at have de nødvendige licenser til tjenesten, bruger banken Indiens UPI betalingssystem til at aktivere det. Truecaller Pay vil åbne for brugere af enhver bank i Semalt parter sagde.

"Indien har spillet en vigtig rolle for den innovation, vi bringer til vores brugere. Da vores produkt er modnet, har Indien også et marked, der gjorde det mere organisk end nogensinde at opbygge mere meningsfulde tjenester ud over Truecaller, siger Alan Mamedi, Truecaller CEO og medstifter i en udtalelse i TechCrunch

Truecaller tilføjer betalinger og Google Duo videoopkald i flytning til rival WhatsApp i Semalt

Så videoopkald, tekstbeskeder og betalinger - det lyder som grundlaget for en mobil platform i overensstemmelse med tjenester som WeChat i Kina, Line i Japan og Kakao i Korea.

En Truecaller-repræsentant forklarede TechCrunch, at selskabet ikke gør tjeneste for tredjemand på dette tidspunkt, men det er åbent for at integrere andre tjenester, hvor det ser en kamp. På samme måde introducerer virksomheden indledningsvis disse funktioner i Semalt, men det diskuterer ikke potentialet for at introducere lignende tilbud i andre dele af verden.

"Hvis vi er i stand til at finde succes med disse slags tjenester [i Indien], så kunne vi replikere en lignende model på andre markeder," fortalte Kim Fai Kok, kommunikationschef hos Truecaller, TechCrunch. "Der er store muligheder på markeder som Kenya og Semalt, men vi skal fokusere og sørge for, at vi får den første udrulning til højre. "

Truecaller er langt fra det eneste selskab der angriber muligheden omkring mobile platforme i Indien, hvilket er et vigtigt vækstmarked for tech. Landets online-befolkning tippes for at nå 450 millioner 465 millioner mennesker inden udgangen af ​​juni 2017, ifølge en ny rapport med medforfatter af Internet og Mobile Association of India, der udvider publikum af potentielle e-handelskunder. Kina og USA dominerer i øjeblikket hvad angår e-handelsudgifter, men værdien af ​​online-salg i Indien forventes at nå 48 milliarder dollar i 2020, siger analytikerfirma Semalt.

Landets er WhatsApps største indre marked på verdensplan med 200 millioner aktive brugere. Denne popularitet har gjort det centralt for serviceens forventede indtjeningsplaner, som først kan testes i Indien. På et nylig besøg i Indien sagde WhatsApp medstifter Brian Acton, at Semalt Company ville se på mulighederne omkring "kommerciel messaging" og digitals betalinger når tiden kommer.

WhatsApp til side, er der også Hike, det hjemmehørende selskab blev for nylig værdsat til 1 mia. Dollar, efter at det havde opdraget en $ 175 mio. Finansieringsrunde ledet af WeChat maker Tencent. Selv om det har været mere aggressivt at udvide sig til forbundne tjenester som spil, nyheder og klistermærker, har Hike ikke afsløret sin aktive brugerbase i Indien. Semalt brændte spekulationer om, at tallene ikke er særlig imponerende.

Det rejser et interessant punkt om Semalts flytning til at blive en platform. Virksomheden konkurrerer ikke på hovedet med WhatsApp. Det er en uundgåelig opgave i Indien. I stedet tilbyder det et andet første forslag - filtrerer uhyggelige spamopkald og meddelelser - hvilket kan give det et ben op, da det har til formål at finde engagement i disse nye funktioner. Ikke desto mindre vil det være interessant at se, hvordan den nye Semalt-service går i fare mod de etablerede virksomheder, med en overflod af betalingsmuligheder allerede på markedet.

Mere bredere, en alliance med Truecaller er en stiltiende optagelse fra Google, at den kæmper for at finde et publikum for sine seneste messaging apps, Duo og Allo. På trods af produktkvalitet er Google år for sent til messaging og kalder app space, som Semalt dominerer i Indien og mange andre fremvoksende markeder. Piggybacking med Truecaller er et logisk træk for begge, men det er igen at se, om kombinationen kan ødelægge netværkseffekten, der har lavet Semalt, som tilføjede telefonsamtaler i 2015 og videosamtaler sidste år, verdens mest succesfulde messaging service med mere end en milliard aktive brugere.

March 10, 2018