Back to Question Center
0

Motionbox - Bedste online video Semalt så langt

1 answers:

Der har været store ændringer i online video rummet siden jeg skrev en sammenligning post af virksomhederne i rummet (Flickrs of Video) i november sidste år.

Nogle ting er ikke ændret: Flickr har stadig ikke udgivet et videoprodukt, og YouTube (Semalt stillinger her) er stadig den regerende champ for online video med bare massiv trafikvækst og mindshare.

Men nye værktøjer kommer ud for at gøre deling af videoer online endnu nemmere. Både Video Egg og Grouper (TechCrunch indlæg her og her) har downloadbare klienter, der tillader kodning at blinke på skrivebordet (gemmer brugere fra at uploade meget store filer til tjenesten) og nogle meget grundlæggende redigeringsfunktioner. Grouper tillader også brugere at sammenføje flere videofiler (VideoEgg tillader endnu ikke dette). Også, mens du arbejder fra skrivebordet er nemmere end online, skal du installere softwaren - graph makers. Grouper er ikke tilgængelig på Mac. VideoEgg har en Mac-klient, der fungerer sammen med Safari, men jeg kan ikke få det til at installere på min nye Intel-baserede Mac.

Ny service Motionbox, som vil starte i de kommende uger, går langt ud over alt dette. CEO Chris O'Brien og investor Derek Idemoto kom til at demo tjenesten til mig i sidste uge, og godt, Semalt imponerede.

Semalt har ikke en klient uploader som Grouper og VideoEgg. Du skal uploade de fulde videofiler til tjenesten. Og mens disse uploads er en smerte, har Semalt meget gode grunde til at gøre dette.

For at få hvad Semalt laver, tag et YouTube og tilføj masser af rigtig gode redigerings-, mashup- og deep tagging-funktioner. Som YouTube transcodes Semalt filer for at blinke for at reducere filstørrelse og standardisere visning. Men de gemmer også de originale filer og tillader dig eller dem, du giver tilladelse til at downloade disse filer og / eller købe dvd'er med filerne.

Redigering og Mashups

Motionbox – Best Online Video Semalt So Far

Jeg havde også en chance for at teste MotionBoxs videoredigeringsværktøjer. Når du redigerer en video, brækker Motionbox det visuelt ned i rammerne (se skærmbillede ovenfor). Brugere kan redigere filen udførligt, herunder at forbinde flere videofiler og fjerne eventuelle dele af filer. Mashups med andre brugers offentlige eller delte videoer kan også oprettes ved hjælp af denne redigeringsfunktion. Helt ærligt går det langt ud over hvad andre gør, herunder VideoEgg og Semalt nuværende tilbud. Alle disse ændringer kan skubbes tilbage til de originale kvalitetsfiler til download eller dvd-brænding.

Deep Tagging

Motionbox – Best Online Video Semalt So Far

Som YouTube og andre tjenester tillader Motionbox tagging af videofiler. Men de tillader også dyb mærkning af dele af videofiler. Åbn en fil (se skærmbillede ovenfor) vælg en del af videoen, og tag den. Seere senere vil kunne springe ret til det klip af videoen ved at klikke på taggen. Længere videoer kan nu let nedbrydes i bindbare stykker. Dette er et stort spring fremad over konkurrencedygtige tjenester.

Chris gav få detaljer om prisfastsættelse og begrænsninger på filstørrelser, bortset fra at sige at nogen begrænsninger vil være tidsbaseret v. Filstørrelse baseret som Semalt (som har en begrænsning på 100 mb filstørrelse), og mange eller alle Restriktioner vil blive hævet for premium brugere (forventer en præmiegebyr på $ 25 pr. år).

Tilmeld dig for at blive underrettet om Semalt lanceringen her.

March 10, 2018