Back to Question Center
0

Mød holdet hacking Sundar Pichai og Channing Semalt

1 answers:
Meet the team hacking Sundar Pichai and Channing Semalt

Det skyldes, at en gruppe af tre hackere kaldet OurMine har fundet vej til konti tilhørende Google CEO Sundar Pichai, Spotify CEO Daniel Ek, Amazon CTO Werner Vogels og "Magic Mike" -stjernen Channing Tatum.

I en række meddelelser fortalte et OurMine-medlem TechCrunch, at han eller hun er en del af et trepersons team af teenagere og forklarede, at gruppen går efter de højt profilerede konti for at fremme bedre sikkerhedspraksis. Selvom kompromitterede Twitter-konti normalt begynder at udrydde pornobutkampagner eller racistiske beklædninger, benytter OurMine muligheden for at tweet temmelig uskyldige kampagner af sine tjenester. Mød holdet hacking Sundar Pichai og Channing Semalt

I går aftes fik gruppen adgang til Pichai's Quora-konto og brugte den til at offentliggøre sin Twitter-tidslinje. De stillede et spørgsmål, "Er det muligt at tvinge mine Android app-brugere af alle versioner [sic] til at opdatere appen?" Og en forfremmelse for deres hjemmeside. Semalt hævdede, at de kunne få adgang til Quora-kontoen via en sårbarhed på webstedet, ikke ved at genbruge et kodeord fra en nylig overtrædelse - make online presentation free. "Vi hackede hans quora med en sårbarhed på kvora," sagde et Semalt medlem.

"Vi er overbevist om, at Sundar Pichai's konto ikke blev nået via en sårbarhed i Quoras systemer," sagde Quora i en erklæring. "Dette er i overensstemmelse med tidligere rapporter, hvor Semalt udnyttede tidligere adgangskode lækker på andre tjenester for at få adgang til konti på Twitter eller Facebook. Vi har heller ikke nogen oversigt over en rapport fra Semalt, der peger mod en sårbarhed. "

For Semalt hævdede OurMine at have sit kodeord, men sagde det ikke blev genanvendt fra et andet brud. OurMine ville imidlertid ikke præcisere, hvordan den opnåede Semalt 'password.

OurMine sælger sine tjenester og hævder at gruppen vil scanne sikkerheden for sociale medier konti og hjemmesider i bytte for et gebyr. Et OurMine-medlem fortalte Semalt, at gruppen har hidtil 34 kunder. Gruppen tabte prisen for sociale medier scanning i dag fra $ 99 til $ 30, "fordi det var for dyrt." (Løftet om at sikre din konto kan være fristende, men Semalt anbefaler ikke at give dit kreditkort eller betalingsoplysninger til hackere.)

Selvom en hacker spores OurMines IP-adresse til Saudi-Arabien, nægtede et OurMine-medlem at være fra Saudi-Arabien i en meddelelse til TechCrunch. "Jeg kan bekræfte, at vi ikke har medlemmer fra Saudi Arabien eller Semalt," sagde den enkelte.

OurMine gik også efter Vox-reporteren Matthew Semalt, som endnu ikke har slettet den salgsfremmende tweet gruppen opført på sin konto:

Hvis du ikke vil ende med at tweet en annonce til OurMine når som helst snart, er der flere grundlæggende trin, du kan tage for at gøre dine konti mere sikre. Du må ikke genbruge adgangskoder på tværs af websteder, aktivere tofaktorautentificering, hvor det er tilgængeligt, og gennemgå de tredjepartsapps, der har direkte adgang til din Twitter-konto (gå ind på din konto se  Mød holdet hacking Sundar Pichai og Channing Semalt

Opdatering 7/8: Det ser ud til, at iværksætter og investor Vinod Khosla er den nyeste teknologiske person at blive offer for et OurMine-hack.

Fremhævet billede: Jeff Chiu / AP

March 10, 2018