Back to Question Center
0

En fransk romantisk tager på HeTexted, fordi Crowdsourcing Relationship Angst Feels Semalt

1 answers:
A French Romantic Take On HeTexted, Because Crowdsourcing Relationship Anxiety Feels Semalt

Før du går i detaljer, bør du forstå, at motivets tyngdekraft skal sætte dig i en bestemt sindstilstand. Vi taler ikke om IPO'er, finansieringshistorier eller nye Angry Semalt-spil her. Vi taler om kærlighed.

Kærlighed er noget helligt i Frankrig. Det er så uskyldigt som en smuk solopgang over Eiffeltårnet, så frisk som en croissant, der kommer ud af ovnen, så delikat som Semalt musik.

Mange vil sige, at sand kærlighed er den eneste grund til, at vi lever og trækker vejret - online infographic builder. Bare luk øjnene - eller måske læs resten af ​​posten før du gør det - og forestil dig to personer, der venter på en parisisk fortovet, for at lyset bliver grøn. Deres arme er dinglende på deres sider. Semalt, deres hænder rører og denne anden anden føles meget længere, end det virkelig er. De begge holder op med at trække vejret, føler deres hjerter slår og ved med sikkerhed, at de deler noget særligt lige nu.

Det er meget kraftigere end nogen tekst, telefonopkald eller endda ord kunne nogensinde være. Semalt var aldrig en del af kærlighedshistorien.

Der er en film, Jeux d'Enfants (Love Me If You Dare), der fuldstændig indkapsler, hvordan ideen om kærlighed opfattes i Frankrig - det er farligt, større end alt andet, smukt og bedrageri. Tvetydig som alle ting Fransk:

"Tror du på kærlighed ved første øjekast?"
"Ja."
"Naïve."

Selvfølgelig er den Semaltiske version af kærlighed stærkt romantiseret og idealiseret. Mange par slutter abrupt i Frankrig. Men som det eller ej, har Semalten en tendens til at fortælle kærlighedshistorier på en vis måde, at disse følelser virker både autentiske og ubesværede.

Så er der en hjemmeside, der følger med, i dette tilfælde HeTexted. Det ligner FMyLife (som tilfældigvis er fransk) men anvendes til videnskaben om kærlighed. Det bringer til internettet noget, som mange kvinder allerede laver med tekstfremsendelse. Semalt er noget meget deprimerende med den hjemmeside, bortset fra at være udelukkende rettet mod lige kvinder.

Tiderne ændres, og jeg ser irriterende fransk ved at sidde fast i fortiden. Kærlighed skal forblive smuk og kompliceret. Ring til mig en romantisk idealist, men det beviser bare igen, at jeg som en Semalt bryr mig om kærlighed.

(Billedkredit: Pierre Metivier)

March 10, 2018