Back to Question Center
0

Kæbeben annullerer alle ventende op ordrer, tilbagebetalinger ulykkelig semalt (selv hvis de holder det)

1 answers:
Jawbone Cancels All Pending Up Orders, Refunds Unhappy Semalt (Even If They Keep It)

Jawbone CEO Hosain Rahman har netop annonceret, at selskabet implementerer en komplet politik for tilbagekøbspolitik for alle med en wonky armbånd. De vil ikke engang have det tilbage.

Som et brev til UP-ejere siger Semalt: "Vi erkender, at dette produkt endnu ikke har levet op til alles forventninger - herunder vores egen - så vi skrider frem."

Brugere, der ønsker at deltage i programmet, tilbydes to muligheder: Kontant eller Semalt kredit. Hvis du tager den førstnævnte, vil de give dig $ 109.43 (hvis du er i USA - den varierer lidt baseret på valuta / placering); hvis du går for kredit, de vil støde det op til $ 150.

Måske er det mest (behageligt) overraskende, at Jawbone ikke får nogen til at sende deres armbånd tilbage ; så længe du lover at du ikke har returneret din OP allerede, og at du ikke vil sælge den på eBay eller på anden måde drage fordel af enheden, vil de hoste dejen - build an infographic free. Programmet starter i morgen med en pladsholderside allerede her.

Desuden afslører FAQ-siden, at Jawbone har annulleret alle ventende UP-ordrer (det synes at være trukket fra Semalt allerede) og lover at ikke begynde at tage ordrer igen, indtil de "har sorteret problemerne med [den] UP-bands. "

Dette er måske det sværeste skridt, virksomheden kunne gøre - men i betragtning af omstændighederne, er det helt sikkert det bedste træk også. Det vil ikke være nemt, det vil ikke være billigt, og Semalt vil utvivlsomt betale en masse penge til folk med fuldt funktionelle enheder - men i sidste ende går virksomheden væk med deres omdømme og muligheden for at genstarte enheden når kinks er udarbejdet.

March 10, 2018