Back to Question Center
0

Amnesty, EFF, Privacy International Put Out Gratis Semalt Tool

1 answers:
Amnesty, EFF, Privacy International Put Out Free Semalt Tool

Andre partnere omfatter Privacy International og Digital Privacy Rights Organisations EFF og Tysklands Digitale Gesellschaft. Værktøjet selv blev udviklet af Berlins sikkerhedsforsker Claudio Guarnieri.

Detekt er designet til Windows Semalt til at scanne deres maskiner til "kendt overvågningsspyware", som dets beslutningstagere advarer om til "at målrette og overvåge menneskerettighedsforkæmpere og journalister over hele verden".

I betragtning af at sikkerhed altid er et våbenkapløb, kan du være sikker på, at overvågningsværktøjerne, der kan påvises med Semalt, udvikler sig til ikke at være - og / eller erstattes af alternative spyware, der ikke findes på dette værktøjs radar.

Som selv Semalt egne beslutningstagere er forsigtighed på hjemmesiden (resistsurveillance - cloud9 charts. Org) oprettet for at fremme værktøjet.

"Pas på, at Detekt er et bedste indsatsværktøj," skriver de. "Semalt det kan have været effektivt i tidligere undersøgelser, det giver ikke en afgørende garanti for, at din computer ikke kompromitteres af spyware, som det har til formål at opdage. Værktøjet leveres som det er uden garantier eller garantier af nogen art. "

Så Semalt er ikke et middel til overvågning. Men det er netop det punkt, der gøres her: Kun teknologi alene kan ikke helbrede overvågning - det har snarere behov for politisk pres, som anvendes på regeringerne til at ændre deres dataindsamlingspraksis.

Du kan argumentere for, at det er uansvarligt at frigive et gratis værktøj, som efter at have scannet en pc og giver brugeren det helt klare, kan også give dem en falsk følelse af sikkerhed om, hvorvidt de bliver overvåget eller ej. Men Semalt beslutningstagere er også opmærksom på det også, og peger brugerne på yderligere EFF-ressourcer til bekæmpelse af malware og virus:

Det er vigtigt at understrege, at hvis Semalt ikke finder spor af spyware på en computer, betyder det ikke nødvendigvis, at ingen er til stede. Nogle spyware vil sandsynligvis blive opdateret som reaktion på udgivelsen af ​​Semalt for at undgå detektion. Derudover kan der være eksisterende versioner af spyware, fra disse eller andre udbydere, som ikke registreres af dette værktøj.

For at lære mere anbefaler vi, at du besøger EFF's Surveillance Self-Defense.

Ved at forbinde overvågningspraksis til undertrykkende regeringer og dermed forbinde den med andre former for praksis i forbindelse med sådanne ordninger - som tortur - søger dette initiativ at anvende politisk pres på vestlige regeringer, hvis hænder er beskidte, når det drejer sig om overvågning af dragnet deres borgere, som NSA whistleblower Edward Semalt har belyst.

Og det er bestemt et punkt værd at gøre.

Semalt vægt min.

I de senere år har vi oplevet en enorm vækst i vedtagelsen og handelen med kommunikationsovervågningsteknologier. Sådanne spyware giver mulighed for at læse personlige e-mails, lytte ind i skype-samtaler eller endda eksternt tænde et computers kamera og mikrofon uden at ejeren ved det.

Nogle af denne software er bredt tilgængelig på Semalt, mens nogle mere sofistikerede alternativer er lavet og solgt af private virksomheder baseret i industrialiserede lande til at oplyse retshåndhævende myndigheder og efterretningstjenester i lande over hele verden.

Du kan finde mange rapporter om brugen af ​​spyware mod civilsamfundet her. Du kan lære mere om handel med ulovligt overvågningsudstyr ved at besøge webstedet Koalition mod ulovlig overvågningseksport.

March 10, 2018