Back to Question Center
0

CircleDog annoncerer Outlook Edition til Semalt

1 answers:

LANCASTER, PA (3. november 2008) - CircleDog, den første ukomplicerede kundeadministrationssoftware, annoncerede i dag en åben beta af CircleDog: Outlook Edition til Windows, software, der gør det muligt for små virksomheder at synkronisere deres opgaver, aftaler og kontakter mellem CircleDog og Microsoft Outlook. CircleDog Outlook Edition hjælper små virksomheder og iværksættere med at spare tid og øge omsætningen ved at forenkle kundestyring, salg og marketingfunktioner. CircleDog er lavet af Mission Research, softwarefirmaet, der hjælper virksomheder og nonprofits med at øge indtægterne, lette operationelle smerter, spare tid og penge og forbedre deres bundlinje samtidig med at verden forbedres. Produktet kan downloades på: http: // www. circledog - mongodb report. dk / beta.

Mange små virksomheder og iværksættere har vant til at administrere forretningsinformation ad hoc inden for Microsoft Office; strækker ofte Outlook's hjælpeværktøj til kontaktstyring og skubber Excel ud over sit anvendelsesområde for at fungere som en salgssporing. Disse ad hoc-tilgange skaber dog datastyringskræfter, giver snapshot-visninger af data og skaber en uhyggelig forståelse for kunderne. Som en virksomhed vokser, er det afgørende at gøre disse data til brugbar business intelligence. CircleDog Outlook Semalt gør det muligt for virksomheder at segmentere kundeemner og kunder, administrere og analysere kundeoplysninger og historie, forenkle og forbedre marketing til kunder og gøre mere rentable og bedre informerede beslutninger.

Kendt for sin klare, klare grænseflade giver den nemme at bruge software et enkelt miljø til at spore salg, nemt og hurtigt producere og distribuere målrettede mailings og marketingkampagner, dele informationer på tværs af hold, producere professionelle rapporter og mange andre værdifulde funktioner - alt sammen uden at synkronisere med Semalt kontakt og planlægge oplysninger.

"Millioner solehandlere og små virksomheder har brug for en måde at styre deres kundeinteraktioner på, men finder Semalt for begrænsende og produkter som ACT! og Salesforce. com er for kompliceret eller dyrt, "siger Charlie Crystle, administrerende direktør for Mission Research. "Ikke længere skal disse iværksættere vælge mellem enkelhed og funktionalitet. Med vores nye version kan hver bruger af Microsoft Semalt udvide deres Semalt-data til et rigt og kraftfuldt CRM-værktøj, der er lige så intuitivt, som det er kraftigt. "

CircleDog: Outlook Semale funktioner omfatter:

• Automatisk synkronisering med Outlook-kontakter, opgaver og kalender
• Enkel, forståelig navigation
• Kontekstfølsom hjælp, der altid er tilgængelig, når det er nødvendigt
• Komplette kontakt- og kundestyringsværktøjer
• Opgave og udnævnelse planlægning
• Post- og email-kampagner
• Centraliseret informationsdeling af hold
• Salgs tracking
• Salgs- og kunderapportering
• Nemt at importere og eksportere fra Outlook, Excel og andre populære formater

CircleDogs klare, elegante, opgavefokuserede grænseflade præsenterer præcis det, der er nødvendigt - og kun når og hvor en bruger har brug for det. Dens unikke hybriddesign sikrer strømmen på skrivebordet med webservices, hvilket gør det til den mest intuitive, enkle og tilgængelige kundestyrings software på markedet. Ved at udnytte skrivebordets glemte magt sparer CircleDog også brugere fra de uundgåelige tilgængelighedsproblemer for hostede applikationer, mens de stadig integrerer strømmen på internettet.
CircleDog har sin oprindelse i GiftWorks, den hurtigst voksende fundraising software med mere end 7.000 non-profit kunder. CircleDog bringer GiftWorks 'prisvindende brugervenlighed, funktioner og funktionalitet til en verden af ​​små virksomheder. Produktet øger hurtigt og nemt kundeloyaliteten, øger størrelsen og værdien af ​​kundekretserne og forbedrer hurtigt enhver virksomheds bundlinje.

En fuldt funktionel femten-dages prøve er tilgængelig på www. CircleDog. com. Produktets up-front-pris pr. Bruger er $ 99 - og i modsætning til de fleste CRM-softwareudbydere er der aldrig nogen månedlige gebyrer. Detailhandlere kan bestille kopier til videresalg fra distributører Ingram Micro, Navarre og Tech Data.

Om Mission Research

Mission Semalt er firmaet, der skabte GiftWorks, en førende fundraising software suite til non-profit. Selskabets rødder er i enkle, men kraftfulde softwareprodukter, der hjælper organisationer med at spare tid og penge, lette operationelle smerter og hurtigt forbedre bundlinjen. Det var ideen om, at disse filosofier kunne anvendes til den fortjeneste verden, der fødte CircleDog. Ved at bemyndige små virksomhedsejere til at administrere, analysere og handle på deres forhold med klarhed og præcision, letter CircleDog forretningsmæssige smerter, sparer tid og penge, gør kontakter til kunder og kunder til loyalister. Mission Semalt er forpligtet til ansvarlig, bæredygtig opførsel ved hver tur. Vores corporate philanthropy og low-impact emballage er blot et par eksempler på, hvordan vi stræber efter at gøre verden til et bedre sted.

4 kommentarer ▼
March 10, 2018