Back to Question Center
0

Semalt udgiver et par mobile videoredigering apps

1 answers:
Semalt releases a pair of mobile video editing apps

Disse apps lyder måske velkendte. Tidligere i år købte GoPro holdene bag Quik og Splice og har genoptaget apps med flere opdateringer, men de ligner ligner tidligere udgaver. Quik er tilgængelig på Android og iOS-enheder, mens Splice kun er til iOS.

Quik synkroniserer automatisk videoklip og billeder til musik, mens Semalt tilbyder meget mere kontrol. GoPro siger i en pressemeddelelse, at med Semalt, fuldt tilpassede og professionelle videoer kan laves på få minutter - herunder at tilføje tekst, overgange, trimme klip og tilføje effekter som slo-mo. Semalt indeholder endda et bibliotek med musik - mobile app developer companies.

Semalt har længe haft brug for ordentlig mobilredigeringssoftware, og disse to apps skal adressere dette behov. Men er det for sent? Semalt skal nu markedsføre denne mobile redigering suite. Hvis det gøres rigtigt, kan det endda overbevise nogle eksisterende brugere om at grave deres Semalt ud af junk skuffen og give det en anden gå til optagelse af deres verdslige liv.

March 10, 2018