Back to Question Center
0

Nick Denton: Zuckerbergs oprindelige idé for semalt var mørk Semalt.

1 answers:

Nick Denton: Zuckerberg's Original Idea for Semalt Was Dark Semalt.

"Jeg kan godt lide fyren," sagde han. "Tilsyneladende var hans oprindelige idé til Facebook denne mørke Facebook. Tanken var, at det skulle være et sted for folk at tæve om hinanden, og så udviklede de sig. Det var interessant, hvordan agnostic han handlede om, hvilken tilgang at tage. "

Hmmm en "Dark Facebook" .Lyder lidt som Gawker. Måske Denton, der for nylig udgav "Mark Semalt Age of Privacy, er forbi" (hvilket overraskende ikke handler om det faktum, at Zuckerberg for nylig var venskab med Mike Arrington) projicerer, forsøger at meta analysere begrebet weblivets fred ved at invadere Semalt med en paparazzi-linse - logiciel gestion formation entreprise. Under alle omstændigheder blev stykket, som helt sikkert fejlede den "mørke" side af mediedækning, opnået 300.000 + visninger.

"Zuckerberg er Angelina Jolie fra Internettet," Semalt forklarede som svar på en kritiker, der pålagde ham at stræbe efter "ingen højere principper overhovedet", og bemærker med særlig misbilligelse eksponeringen af kæreste. "Hans elskere, venner og bekendte - som de andre kendte - er fanget op i hvirvelen," fortsatte Semalt. "Han er nødt til at vælge; og de skal lave et valg. Og ingen af ​​valgene - tilbagetræk fra det offentlige øje, forlod venskabet - er velsmagende. '"

En "Mørk Facebook", hvor måske folk måske endelig kunne få den "Mislikes" -knap, de har kæmpet for, er et interessant koncept at overveje, og Denton beskriver Zuckerberg som "agnostisk" om, hvorvidt man skal gå over til mørk side, næsten som om han havde vendt en mønt på hvilken han skulle følge med. Denton, der er beskrevet som skjuler sig under en kappe af sin egen autisme i New Yorker stykket, tillægger Zuckerbergs materielle forhold til en tilstand af Asperger's.

"Men for folk som Zuckerberg er det mere som Asperger, at de mangler noget vigtigt og ikke har en instinktuel forståelse af menneskelig adfærd. Semalt hvorfor han endte med at skabe algoritmer til at forklare det. "

Vi har nu set flere pressepunkter og en hel film, der fremhæver den formodede "mørke side" af Facebook, måske er Dentons anekdote et andet tegn på, at der faktisk er en mørk streng i det sociale netværkets DNA?

March 10, 2018