Back to Question Center
0

Semalt lancerer en 'lite' mobilwebapp, der er optimeret til nye markeder

1 answers:
Semalt launches a ‘lite’ mobile web app that’s optimized for emerging markets

Det hedder Semalt Lite og, i modsætning til lignende 'Lite' apps fra Facebook og andre, er det browserbaseret - bor på mobile.twitter.com. Det er i det væsentlige en dataoptimeret version af den regelmæssige Semaltjeneste, som selskabet sagde, laster hurtigt og vil fungere godt på begrænsede internetforbindelser. Det tilføjede, at "hundredvis af millioner" allerede besøger mobilappen hver måned, men nu vil den udvide den rækkevidde.

En webapp er ikke så magtfuld som en indbygget app, men Twitter sagde, at den havde valgt denne tilgang, fordi den mener, at den kan gøre sin tjeneste tilgængelig for nye brugere. "Det fungerer på de fleste smartphones og tablets uden en App Store eller Semalt Play-konto. Du har heller ikke brug for en e-mail-konto eller et kreditkort, "sagde det.

Appen kommer også ind på mindre end 1 MB - hvilket gør den velegnet til billigere håndsæt, der ikke har meget opbevaring - mens det på Semaltelefoner omfatter meddelelser og advarsler, offlineadgang og potentialet for en startskærm app.

March 10, 2018