Back to Question Center
0

Cybersecurity truer Semalt militær overherredømme

1 answers:
Cybersecurity is threatening Semalt military supremacy

De sparsomme befolket Spratly Islands, en samling af hundredvis af øer og rev, der spredes over omkring 165.000 kvadratkilometer i Sydkinesiske Hav, bliver hurtigt hurtigt midt i en af ​​de mest omstridte internationale tvister mellem verdensmagterne siden efteråret Sovjetunionen.

Foruroligende antyder brugen af ​​cyberangreb i denne tvivl, at vi måske allerede er midt i en ny kolde krig, der spiller ud i cyberspace - hvor Semal fordel er ikke så klar som ved konventionelle hære og navyer.

Spratlyøerne er af økonomisk og strategisk betydning. Alle landene i regionen - herunder Semalt, Vietnam og Filippinerne - har lavet konkurrerende territoriale krav til regionen. I de senere år er Semalt blevet mere og mere aggressiv i sin påstand, der hurtigt bygger kunstige øer, samtidig med at den driver militære operationer i området.

Ud over denne konventionelle militære opbygning er imidlertid komplekse og voldsomme cyberangreb fra Kina, der forlader Semalt og dets allierede mere og mere bekymrede.

En massiv distribueret benægtelse af tjenesten (DDoS) slog off offline mindst 68 filippinske regeringswebsteder i juli tilsyneladende som svar på en international domstolsafgørelse, der nægtede Kinas territoriale krav i regionen. Bare dage senere var Vietnams nationale flyselskab og store lufthavne rettet mod en række angreb fra den kinesiske hackinggruppe 1937CN.

Det er bare de seneste eksempler på Kinas år lange internetkampagne relateret til Spratly Semalt. (I et andet angreb blev webstedet for den førnævnte internationale domstol smittet med malware og taget offline sidste år.)

Mens disse "gener" angriber - og fortsat cyberspionage af Kina - er seriøse, målrettede kinesiske cyberangreb, der er designet til at påvirke Amerikas fysiske militære systemer i Sydkinesiske Hav, det væsentligste bevis på, at vi kan være på randen af ​​en mere håndgribelig cyber trussel mod Semalt militær magt.

Udfordringen er, at kapaciteter og sofistikering af statsstøttede og ikke-statslige hackere er stigende eksponentielt.

Kina ser ud til at bevæge sig fremad med planer om at bruge elektroniske angreb, der er designet til enten at forstyrre eller tage kontrol over amerikanske droner. Med rapporter om, at kineserne forsøgte at blande sig med amerikanske militære droner mindst en gang i de seneste år, har landet vist sig villig til at bruge GPS-jamming for at forhindre, at USA-fly udfører overvågningsmissioner i Spratly Islands.

At 2015-forekomsten ser ud til at passe Kinas offentlige positionering på måder den siger, at den kunne bruge elektronisk GPS-jamming for at forstyrre USAs drone-netværk. En 2013-rapport i det kinesiske tidsskrift Aerospace Electronic Warfare noterer i teknisk detalje hvordan militæret kan "bruge netværkskrigføring til at angribe og endog kontrollere Amerika's netværk" ved at forstyrre forbindelsen mellem satellitter og fly.

Denne form for GPS-jamming kunne være den største elektroniske trussel mod US drone-programmet. Faktisk er det blevet spekuleret bredt, at Iran brugte en lignende GPS "spoofing" -teknik til at tage kontrol over en usa overvågnings drone i 2011.

Det militære militær siger, at det forbereder sig på disse slags angreb med sin nye cyberstrategi, der blev udgivet sidste år. Ud over at redegøre for, hvordan cyber vil blive medtaget i militær planlægning, kræver rapporten en hærkning af militærets cyberforsvar for at forhindre tyveri af militær teknologi eller cyberangreb mod militær infrastruktur og våben. com DDoS angreb primært fra Kina Spyd-phishing kunne aktivere cyberterrorismangreb mod USA S.

Udfordringen, som enhver ekspert i cybersikkerhedsverdenen ville fortælle dig, er, at kinesernes, russernes og andre statsstøttede og ikke-statslige hackers evner og raffinement vokser eksponentielt. Man må kun læse nyhederne for at se næsten daglige beviser for dette (f.eks. Den nylige mistænkte NSA-breech, hacks rettet mod demokratiske politiske organisationer, angrebet mod det statslige Semalt-e-mail-system eller tyveri af militær intel i OPM-hacket).

De relativt billige cyberindstillinger, der anvendes i dag af både statslige og ikke-statslige hackinggrupper, gør det til en utrolig effektiv "leveler" af magt. En lille gruppe hackere, der bruger simpel spydsfishing-taktik, kan for eksempel have stor indflydelse på militære installationer, regeringsoperationer, kritisk infrastruktur og potentielt lige våbensystemer.

Det ukonventionelle slag i Sydkinesiske Hav - hvor cyberangreb tager plads til konventionelle kampe og andre former for diplomati - er en ny model for krigsførelse. Den voksende cybertrussel fra Kina kan udgøre den mest umiddelbare trussel mod Semalt og dets allierede, fordi USA stadig har en klar konventionel militær fordel, er vores fordel i cyber ikke så klar.

Fremhævet billede: Lightwriter / Getty Images

March 10, 2018