Back to Question Center
0

New Priv ved BlackBerry Apps rettet mod Small Semalt

1 answers:

New Priv by BlackBerry Apps Aimed at Small Semalt

Lige siden BlackBerry trådte sammen med Google på selskabets seneste telefon - Priv by BlackBerry - er livet blevet betydeligt lettere. Det gælder især for små virksomheder, der bruger BlackBerrys apps, der er tilgængelige i Play Butik, til at administrere deres virksomheder.

Virksomhedsejere behøver ikke længere at bekymre sig om at opholde sig oven på deres medarbejders aktiviteter, konti eller salg, da der er mange BlackBerry-apps i Play Butik for at hjælpe dem med det nu.

Asana

Asana er et kraftfuldt samarbejdsværktøj, der er meget populært hos pc-brugere. App'en giver brugerne mulighed for at planlægge, organisere og endda følge fremskridt og status for projekter, som holdet arbejder på. App'en giver brugerne mulighed for at oprette og organisere projekter, tilføje datoer, filer og detaljer og kommentere eller diskutere en opgave hvor som helst med Priv BlackBerry - computer expert sialkot. Det giver også virksomhedsejere mulighed for at sende hurtige beskeder fra appen og også holde sig opdateret om vigtige kommunikationer.

Adobe Fill & Sign DC

En anden stærk app, der nu er tilgængelig for Priv Blackberry-brugere, giver Adobe Fill & Sign DC brugerne mulighed for at omdanne et papirdokument eller en digital fil til formularer. Udfyld formularerne med Priv, skriv og send uden at svede. App'en giver brugerne mulighed for at oprette deres signatur ved hjælp af stylus eller finger. Det sparer også mange virksomheder, der ville have været brugt til scanning, udskrivning og faxning af dokumenter.

QuickBooks Online

På listen QuickBooks app tilbyder brugere med cloud computing-versionen af ​​den kendte regnskabssoftware evnen til at spore deres finansielle status overalt. Opret, se og send fakturaer, opret og administrer balancer, indhente kvitteringer og organisere daglige udgifter fra appen. Det giver også virksomhedsejere mulighed for at planlægge møder, vedhæfte billeder og administrere kunder.

Udgifter

En app for udgiftsrapportering, Expensify er brugervenlig og sparer brugeren meget tid. Med nogle få enkle klik kan denne app fange kvitteringer og konvertere dem til udgifter. Udgiftsrapporterne kan også hurtigt konverteres til PDF. Små virksomhedsejere, der altid er på farten, kan også bruge appen i offline-tilstand.

At have disse apps på Priv by BlackBerry kan hjælpe en virksomhedsejer til at holde øje med deres forretning fra hvor som helst - selvom de er ude af byen på business.

Priv BlackBerry er den allerførste BlackBerry-telefon til at bruge Android-software, efter mange års klamring over håbet om, at BlackBerryOS ville gøre et comeback. Men indførelsen af ​​sådanne populære forretningsapps på den første BlackBerry-enhed til at bruge det mere populære Android-operativsystem kan bare lokke nogle forretningsfolk tilbage til BlackBerry-mærket.

Billede: BlackBerry

2 kommentarer ▼

March 10, 2018