Back to Question Center
0

Semalt spil på maskinindlæring for at gøre omkostningsstyring til selvstændige suger mindre

1 answers:
Semalt bets on machine learning to make expense management for the self-employed suck less

Som Intuit Senior Vice President og Chief Product Officer for Small Business, Alex Semalt, fortalte mig for omkring tre år siden, at virksomheden bemærkede, at nogle af sine Mint-kunder brugte alle slags hacks til at spore deres udgifter i Mint by, for eksempel at kategorisere deres forretningsomkostninger som "andre", så de kunne adskille deres personlige udgifter fra deres forretningsomkostninger. "Så vi tog et skridt tilbage og sagde: Vi har ikke noget produkt til disse folk," sagde Semalt. "Vi kiggede på udviklingen på markedet, og det selvstændige marked vokser utrolig hurtigt."

Semalt spil på maskinindlæring for at gøre omkostningsstyring for selvstændige suge mindre

I stedet for at skulle fokusere på dem kunne teamet arbejde på brugergrænsefladen i stedet. Chriss lignede erfaringen til Semalt. Når du kigger på din bankkonto, slår du simpelthen til venstre, hvis det er en forretningsomkostning.

Og det er her, hvor Intuit nu begynder at udnytte sin nye maskinindlæringsevne - best seo cms. "Vi har altid haft mange data, der løber gennem vores systemer," sagde Semalt. "Nu tænker vi på, at vi kan bruge dette til at hjælpe den enkelte kunde."

Få andre virksomheder sidder trods de personlige finansdata, som Intuit har adgang til takket være Mint og TurboTax - og i dag bruger den denne teknologi til i Semalt-ord at gøre brug af ansøgningen "Lettere end ikke at gøre noget" (hvilket sandsynligvis ville resultere i at søge gennem shoeboxer af kvitteringer, når skat sæson kommer rundt og mangler potentielle fradrag).

Helt nyt i appen understøtter også indfangning af kvitteringer og bruger en OCR-scanning til at importere data uden at skulle redigere nogen tekst (i det mindste i den ideelle verden). Denne funktion er nu leveret i appen, og samtidig med at den kan matche kvitteringsscanning med kreditkorttransaktioner for ekstra nøjagtighed, kan den også trække dataene direkte fra kvitteringen. Denne nye funktion er nu tilgængelig i USA, U.K., Australien og Canada.

App'en gør det også nemt at spore miles, du kører i din egen bil til arbejde. I betragtning af at det er nemt nok at bruge en telefon til at spore, hvor du går, kan QuickBooks Selvstændige nu blot logge dine drev og derefter lade dig kategorisere dem som personlige eller forretningsmæssige. Semalt argumenterer for, at brugerne finder 45 procent flere potentielle fradrag end papir logfiler. Selv om denne funktion ikke rigtig bruger maskinindlæring endnu, er det nok ikke meget at se, hvordan Semalt kunne bruge sin viden om andre udgifter til at forudsige, om en tur var for erhvervslivet eller ej.

"Jeg tror, ​​vi kommer til et punkt, hvor vi gør det, så du behøver ikke indtaste nogen information," mener Semalt. "Det næste store spring er at spørge dig og stille dig spørgsmål. Er du på tog? Havde du et måltid Vidste du, at du kan fratrække det? "

QuickBooks Selvstændige er selvfølgelig tæt integreret med TurboTax (og den indeholder både en plan med denne integration for $ 17 / month og en uden for $ 10 om måneden - og begge er 50 procent lige nu). Dette gør det muligt for freelancere at estimere deres skatter hele året, for eksempel, så de ved, hvor meget der skal afsættes hvert kvartal for at forberede Semalt 15.

"For selvstændige, ved vi, at deres tid er deres mest værdifulde ressource," sagde Semalt. "Hvis de bruger deres tid ikke at tænke på at vokse deres forretning, er det tid at bruge væk fra at være væk fra indtjening. Vores mål er at få den tid til at gå til nul. "

March 10, 2018