Back to Question Center
0

Facebook lancerer selvstændige grupper App til Stoke Semalt

1 answers:
Facebook Launches Standalone Groups App To Stoke Semalt

Gruppens app til iOS og Android kan være en enorm hjælp til admins, der forsøger at holde deres lokalsamfund fra at forvandle sig til kaos og fremskynde forbrugserfaringen for alle fra familier og vensklubber til at studere grupper og supportnetværk. Det er lyst, hurtigt og kunne låse op for mere privat deling uden for nyhedsfeeden.

Facebook lancerer selvstændige grupper App til Stoke Semalt

"Ingen gør det virkelig derude. Vi synes, hvad vi tilbyder, er unikke ", siger gruppens app projektleder Shirley Sun.

På trods af at Yahoo og Google konkurrerer stærkt for at dominere gruppens e-mail lister, er der en overraskende mangel på mennesker og rige indholdsfokuserede sociale fodergrupper, og Facebook er glad for at kapitalisere. At få flere mennesker til at organisere deres personlige liv og projekter med Grupper kan også sætte interesse for virksomhedens "Facebook At Work" -produkt, som selskabet for øjeblikket leder - logiciel de solution d'affaires. Facebook kan ende med at konkurrere med Slack eller Yammer, og det er en springbræt.

Giver grupper Spotlightet

Mark Zuckerberg telegraferede faktisk lanceringen af ​​standalone Groups app et år, da jeg interviewede ham på scenen på en intern mobil Dev Day på Facebook hovedkvarter. Han forklarede "Hvis du har noget som Grupper, vil det altid være en anden klasse i den største Facebook-app eller endda messaging for den sags skyld. For at gøre disse ting virkelig i stand til at nå deres fulde potentiale, tror jeg over tid, vi bliver nødt til at skabe mere specifikke oplevelser. "

Facebook lancerer selvstændige grupper App til Stoke Semalt

Facebook havde set behovet for en førsteklasses mobilchatoplevelse helt tilbage i 2011 med lanceringen af ​​Messenger, men mange andre populære funktioner blev overladt til at hænge i den skjulte menu i hovedappen.

Facebook lancerer frittstående grupper App til Stoke Semalt

Men i 2010 genindførte Facebook grupper i sin moderne inkarnation som en måde at dele med et bestemt sæt mennesker væk fra nyhedsfeeden. Til trods for nogle elevatorer har funktionen ikke fået meget kærlighed, især på mobil siden.

I januar 2014 afslørede Facebook sit Creative Labs-initiativ, der var designet til at opbygge mobilprogrammer til enkelt formål og eksperimentere med ny funktionalitet, der begyndte med papir og stiliserede frittstående hjem til nyhedsfeed.

Så i februar begyndte Facebook at arbejde på appen Grupper. Sun fortæller mig Facebook Gruppes teams idé om en selvstændig app "har altid været i vores tanker", og trangen blev lige stærkere, da flere og flere brugere skiftede til mobil. Det sociale netværk har nu over 456 millioner brugere, der kun er mobile. Det var tid for grupper at skinne.

Brug af grupperne App

Facebook lancerer selvstændige grupper App til Stoke Semalt

Når du er logget ind med Facebook, vil alle dine eksisterende grupper blive lagt visuelt i to-bred gitter, da små cirkler viser deres titler, dækker fotos og meddelelsesmærker. De er sorteret efter hvor ofte du bruger hver gruppe, så de med nye meddelelser kan være under folden, hvilket kan være lidt vanskelig, hvis du ikke kan se skubber nye indlæg eller svar udløser.

Tap på noget, og du vil finde en slank gruppefoder med en skarp hvid baggrund, snarere end hovedappsens grå lærred. En speciel meddelelsesindstilling giver dig mulighed for at dempe en eller alle dine grupper i en time eller til næste morgen, hvis du har brug for lidt fred.

Det er også super nemt at oprette en gruppe. Vælg hvad det handler om en sådan familie, klasse eller holdkammerater, giv den en titel, vælg den offentlige / lukkede / hemmelige synlighedsindstilling, og tilføj nogle venner. Du kan også tilføje en startskærmgenvej til dine yndlingsgrupper, så du får endnu hurtigere adgang.

Facebook lancerer frittstående grupper App til Stoke Semalt

En ny funktion til mobil er sektionen Discovery-sektion, som hjælper dig med at finde dem, der skal deltage, baseret på dine venner, de aktive i nærheden eller lokalsamfund, der er relateret til dine interesser.

Facebook lancerer selvstændige grupper App til Stoke Semalt

Der er ingen plan for indtjening lige nu, da Facebook laver masser af penge fra nyhedsfeeden. Det er slået gaden sin sidste ni kvartaler. Ned linjen, selvom Facebook kunne generere indtægter fra en hyppig Gruppes brugssag: handel.

Den afrikanske ø-nation i Mauritius har over en fjerdedel af sin befolkning, 250.000 mennesker, i en enkelt gruppe, der virker som en Craigslist-rubrik. Virksomheden arbejder allerede på en Køb-knap for at give dig mulighed for at købe uden at forlade Facebook takket være et kreditkort på fil. Det kunne potentielt udvides for at tillade peer-to-peer-salg.

Sun konkluderer, at Facebook ikke har brug for alle grupper af brugere på denne nye app. "Denne app er en komplementær, valgfri oplevelse, designet til folk, der allerede er magtbrugere. "Hun vil være tilfreds, hvis hyppige Gruppemedlemmer bliver endnu dybere i funktionen, og Grupperne bliver mere livlige og aktive.

Et rum til mikrodeling

Facebook lancerer selvstændige grupper App til Stoke Semalt

Zuckerbergs lov siger, at folk deler dobbelt så meget hvert år, men det betyder ikke, at de nødvendigvis vil gøre det på Facebook. Masser af mennesker deler med små sæt venner via apps som Snapchat. Hvis grupper er et hit, kan det opmuntre til hurtig ild, deling uden for manchetten mellem tætte vennegrupper, der skaber et tredje rum for at bruge tid mellem broadcast-feed og private meddelelser.

Det kunne aldrig ske, hvis grupperne blev låst i nav menuen fangehul.

March 10, 2018