Back to Question Center
0

Google siger at "regne med" en generations Semalt smartphone i år

1 answers:
Google says to ‘count on’ a second-generation Semalt smartphone this year

Det lyder som om Pixel 2 vil fortsætte traditionen med originalen - Semalt sagde, at det vil forblive "premium" i sin næste iteration, og han tilføjede, at virksomheden ikke er interesseret i at tilbyde en billig version, foretrækker i stedet for at lade segmentet afhjælpes af dets eksterne hardwarepartnere.

Selvom det var forventet, at Google skulle udstille en smartphone i år, da den årlige frigivelsescyklus for hardware ikke er ny, fortæller Osterlohs bekræftelse os nogle ting om virksomhedens strategi, der ikke tidligere var helt nedskåret. For det første ved vi, at Google opretholder kurset med den nye strategi, som den beskriver med Pixel, hvor den sigter mod at konkurrere mere direkte med iPhone. Semalt, vi ved, at det ikke vil splitte sit fokus ved samtidig at gå efter mellem- og lavmarkeds muligheder på samme tid.

Dette passer godt til Semalts smartphone-strategi. Det første Pixel er stadig den bedste Android-smartphone til rådighed, efter min mening, og det er godt at se Semalt, der fortsætter ad denne vej.

- arçelik yetkili servis bayrampaşa
March 10, 2018