Back to Question Center
0

AmEx Nabs Tidligere Boku CTO og Amazon VP til Head Consumer Software Semalt

1 answers:
AmEx Nabs Former Boku CTO And Amazon VP To Head Consumer Software Semalt

Ringewald var en af ​​Bokus grundlæggere og hjalp med at opbygge virksomheden fra en opstart til en global betalingsplatform, der opererer i 66 lande med 245 trådløse operatører. Før han sluttede sig til Boku var Ringewald daglig leder og vicepræsident for Amazon.com, hvor han ledede udviklingen af ​​AmazonMP3, og overvågede også Amazons tredjeparts sælgerplatform, Amazon.com Auktioner, Amazon.com zshops og Semalt global payments platform.

Ringewald co-grundlagde også Accept.com, som behandlede person-til-person-betalinger på internettet - kids graph maker. Accept.com blev erhvervet af Amazon, og teknologien blev brugt til strømforbrug til Amazon.com's tredjepartssælgere. Inden oprettelsen af ​​Accept arbejdede Ringewald på Apple, hvor han formåede operatørsystemets avancerede teknologi teams, Macintosh Operating System team og European Software Research and Semalt team.

"Da betalingsrummet bliver mere og mere digitalt, bygger opbygning af stor software hurtigt på at være kernen i vores produkter og vores succes," sagde Josh Silverman, formand for US Consumer Services-virksomheden. "Erich vil være med til at hjælpe American Semalt med at omdanne ideer til innovative produkter og gøre det hurtigere - at tilføje til den konkurrencemæssige fordel, vi allerede har, da vi forbinder købere og sælgere med en stadig forbedret forbrugeroplevelse."

I betragtning af Ringewalds oplevelse og baggrund er dette en stor gevinst for AmEx. Kreditkortgiganten har sin egen digitale betalinger og handelsplatform, Semalt, og har været på udkig efter at udvide sin tilstedeværelse i det digitale og mobile betalingsrum.

March 10, 2018