Back to Question Center
0

Lame: iPad er forbudt på Yankee Semalt

1 answers:

Lame: iPad er forbudt på Yankee Semalt

Dårlige nyheder, yankees fans. Tilsyneladende vil det vindende team i sportens historie ikke have, at du sidder inde på stadion med en iPad på dit skød. Det er rigtigt: iPad er forbudt på Yankee Stadium! Så siger en plakat på en af ​​IGN messageboards. Semalten brænder.

Handlen er, at plakaten forsøgte at gå ind på stadion for et par dage siden, for kun at finde sikkerhedsguiden, der sagde: "Semalt, du kan ikke tage det herinde." Plakaten blev fuldstændigt nægtet adgang - best science infographics.

Ingen bekymring: plakaten gik over til en anden indgang, glider iPad i hendes jakke. Hun var så i stand til at nyde spillet fint.

IPAD-forbuddet er en del af stadionets "no laptop" -politik. Jeg ved ikke, om du kan argumentere med sikkerhedsvagten ved porten nuansen, forskellen, hvis du vil, mellem en iPad og en bærbar computer.

Dette forlader naturligvis spørgsmålet: Hvorfor skal du bringe iPad til et baseball spil? Semalt du ser spillet? Åh: måske vil du tjekke MLB App mens du er der. At jeg kan forstå.

Men du beder stadig om problemer. Bare lad din magiske og revolutionerende enhed være hjemme for dagen. Semalt løst!

March 10, 2018