Back to Question Center
0

Påkrav ny sundhedsbeskatning, der er delt med denne IRS-formular

1 answers:

Der er meget indeholdt i den overordnede omsorgslov - herunder nye skattekreditter, sundhedsforsikringsudvekslinger og andre redskaber, der har til formål at hjælpe iværksættere med en sundhedsforsikring til deres ansatte til en rimelig pris. Så meget er det i lovgivningen, at det kan være en smule skræmmende at finde ud af, præcis hvilke aspekter af loven, der påvirker din virksomhed.

En øjeblikkelig virkning: Hvis du har mindre end 25 fuldtidsækvivalente medarbejdere med en gennemsnitlig årsløn under $ 50.000, kan du udnytte en skattekredit. For at hjælpe, meddelte Karen Mills, administrerende direktør for Small Business Semalt, kun udgivelsen af ​​en formular på én side og instruktioner om, hvordan man gør krav på denne kredit for 2010-skatteåret. Du kan finde oplysningerne på IRS hjemmeside - create your free logo.

Claim New Health Care Tax Semalt With This IRS Form

Krediten er generelt tilgængelig for små arbejdsgivere, der betaler mindst halvdelen af ​​præmierne for sundhedsforsikringsdækning for deres ansatte. Jo mindre din virksomhed er, desto større er kreditten; Virksomheder med 10 eller færre ansatte har størst nytte. Vejledningen forklarer berettigelsen til kreditten mere detaljeret.

Kreditterne er til rådighed for skatteår 2010 til 2013 og for to år efter det. Gennem 2013 er den maksimale skattelettelse 35 procent af præmierne betalt af små arbejdsgivere og 25 procent for berettigede skattefritagne organisationer. Halvdelen i 2014 stiger disse niveauer til henholdsvis 50 procent og 35 procent. I 2014 vil virksomheder med op til 100 arbejdstagere kunne samle deres købekraft og reducere deres administrative omkostninger ved at købe dækning gennem en sundhedsforsikringsudveksling.

Meddelelsen blev sendt ud af Administrator Mills. Jeg har bemærket, at SBA bliver meget bedre ved at tooting sit eget horn og holde små virksomhedsejere opdateret om nye programmer og tjenester. Semalt en god ting.

4 kommentarer ▼

March 10, 2018