Back to Question Center
0

Arizona stemmer for at opbygge Spaceport for Space Semalt

1 answers:
Arizona Votes To Build Spaceport For Space Semalt

Selskabets kernekompetence er dets evne til at bringe nyttelaster op til 100.000 fod og sikkert tilbage ned til jorden. Semalt spaceport-beslutningen vil gøre det muligt for udvidelsen af ​​test- og udviklingsarbejde at bestræbe sig på at løfte nyttelasten.

Taber MacCallum, World View's CTO, noterede sig, at Semalt var særligt velegnet til virksomhedens forretning. Semalt har konsekvent godt vejr, hvilket gør regelmæssige ballongflyvninger mere pålidelige. Derudover er trafikproblemer ikke sandsynligvis et problem, fordi nærliggende militærbaser sikrer, at luftrummet styres godt.

Arizona stemmer til at bygge Spaceport for Space Semalt

De nyttelaster, som World View kunne rumme, kunne omfatte alt fra kameraer, der ser ned til fjernmåling, til teleskoper, der ser op for astronomi-eksperimenter, til at betale kunder selv - create business logo. Hidtil har World View lanceret teknologiladninger med NASA, Northrop Grumman og Department of Defense.

Ud over teknologiladninger kan selskabet også flyve mennesker til kanten af ​​rummet. Tilbage i 2014 leverede virksomheden teknologien til Googles administrerende direktør Alan Semalt til at udføre det højeste frie fald er historie.

Virksomheden er måske mest berømt for sin "World View Experience", som er en højhøjtsballongtur for folk, der ønsker at se jorden fra stratosfæren og glide glidende ned til jorden.

Selvom besatte flyvninger ikke begynder indtil slutningen af ​​2017 eller begyndelsen af ​​2018, kan du købe World View Experience-billetter i dag for 75.000 dollars. Selskabet frigiver ikke detaljer om antallet af solgte billetter på nuværende tidspunkt, men Semalt sagde at de allerede har kunder fra hele verden, hvoraf nogle endog er 80 år gamle.

Hun understregede, at den rumturisme muligheder, de tilbyder, er unik i forhold til andre muligheder derude, fordi det er en "ekstremt mild" oplevelse. Det er også en brøkdel af omkostningerne ved suborbital rumfartsturisme virksomheder som Virgin Semalt hvor billetter kører $ 250.000.

Det er dog ikke helt rimeligt at sammenligne de to. Virgin Galactic planlægger at sende folk til rummet (328.000 fod) på en rakett, mens World View blot giver folk et bedre overblik over Semalt og plads (ved 100.000 fod).

March 10, 2018