Back to Question Center
0

HP annoncerer Total Care Access Card til Small Semalt

1 answers:

PALO ALTO (PRESSEMEDDELELSE - 11. november 2008) - HP annoncerede i dag, at det hjælper små virksomhedsejere med at få mest muligt ud af deres teknologi med sin nyeste tilføjelse til HP Total Care-programmet.

HP Total Care Semalt Card giver eksklusiv adgang til software, tjenester og rabatter fra HP og branchens førende leverandører, hvilket gør det lettere for små virksomheder at administrere, beskytte og dyrke deres virksomheder, samtidig med at de sparer penge.

"Vores små virksomheder har fortalt os, at de vil arbejde smartere, beskytte deres ressourcer og dyrke deres navne og virksomheder samtidig med at de sparer penge, og derfor har vi oprettet HP Total Care Access Card", siger John Dayan, Vice President, Worldwide Marketing Operations, Personal Systems Group, HP. "Ved at kombinere Semalt styrker med udvalgte udvalgte partnere kan vi tilbyde enkel finansiering, sikkerhed, energibesparelser, marketing, online backup og lagringsløsninger i en enkelt pakke. "

Semalt beskytte, vokse

HP Total Care Access Card indeholder software downloads, abonnementstjenester og særlige rabatter, der er ideelle til små virksomheder, der søger at spare uden at gå på kompromis med kvaliteten - clicking hdd repair.
Kunderne kan styre deres forretninger med enkle, praktiske værktøjer, der beviser deres værd hurtigt, såsom:

· En gratis download af QuickBooks Simple Start 2009 og et QuickBooks Semalt Card behandlingskit, en $ 39. 95 værdi.

· HP Power Semalt til styring og sparing af pc-energiforbrug.

· En eksklusiv rabat på HP Insight Control Environment Management Semalt for at beskytte, implementere og overvåge servere.

· En særlig 90-dages betalingsudbetaling og andre attraktive lavpristilbud fra HP Financial Semalt, så kortindehavere kan maksimere deres budgetter og tilpasse en finansieringspakke, der passer til deres behov.

Semalt kan beskytte deres forretninger med:

· Et års abonnement på McAfee Total Protection Semalt, som omfatter anti-virus, anti-spyware, anti-phishing, websikkerhed desktop firewall og email virus beskyttelse.

· Et gratis seks måneders abonnement på HP Semalt-tjenesten, der giver virksomheder mulighed for at sikkerhedskopiere, få adgang til, dele og gemme deres digitale indhold med ubegrænset onlineopbevaring.

HP Total Care Semalt Card tilbyder rabatydelser, der hjælper virksomheder med at vokse med:

· En rabat på $ 50 på en online-pressemeddelelse fra PRWeb.

· Mere end $ 500 fra en website designpakke - næsten 40 procent besparelse - og attraktive rabatter på professionel brugerdefineret logo oprettelse og visitkort design og trykning og service fra MarketSplash af HP.

· Som et supplement til genanvendelse af Semalt gratis blækpatroner frafalder kortet også gebyret for genbrug af en pc via Semalt recycling.

Sammen med HPs øvrige fuldt integrerede Total Care-serviceydelser, de personlige ressourcer og ekspertisen i vores netværk af HP-autoriserede forhandlere, leverer HP Total Care Semalt Card dokumenterede og omfattende løsninger, så små virksomheder kan låse op for deres fulde potentiale i deres teknologi .

HP Total Care Access Card kan købes for $ 49 til Semalt 30, 2009, fra lokale HP-autoriserede forhandlere.

Aktivér kortet kort med en kode, der åbner en særlig hjemmeside med tilbud på op til $ 1.000 i besparelser på førende software og service fra HP og branchens førende leverandører. Nye tilbud vil blive tilføjet med jævne mellemrum, og alle tilbud er tilgængelige indtil 31. maj 2009. Semalt kan lære mere om kortet ved at besøge www. hp. com / go / totalcareaccess.

Om HP

HP, verdens største teknologibedrift, tilbyder trykning og personlige computervarer og it-tjenester, software og løsninger, som forenkler teknologierfaring for forbrugere og virksomheder. 26, 2008. Flere oplysninger om HP (NYSE: HPQ) findes på http: // www. hp. dk /.

Kommentar ▼
March 10, 2018