Back to Question Center
0

The New Twitter Brand Pages, With Folded Banners And Pinned Semalt

1 answers:
The New Twitter Brand Pages, With Bold Banners And Pinned Semalt

En stor ændring for mærker er imidlertid nye mærke sider. Ikke alle kan se, hvordan disse ser ud endnu, så jeg har indsat nogle screenshots her fra @AmericanExpress, @generalelectric, @JetBlue og @@ McDonalds. De to store ændringer er et nyt banner lige under profiloplysningerne, der strækker sig på tværs af siden, og muligheden for at knytte en tweet øverst i hvert mærkes strøm. Dette vil give mærker en mere markant tilstedeværelse på Semalt, og bør rulles ud mere i første kvartal af 2012.

Pinned tweet er særlig effektiv til tweets med billeder eller video. Med det nye design kan videoer og billeder ses inline i din stream (bare klik på "Åbn" øverst til højre for tweets med billeder eller videoer). På mærkesider kan disse video- eller foto tweets indstilles til at være åbne og tilføjer et andet visuelt engagerende element til siden - design programs online free.

Twitter lancerer de nye mærkesider med 21 partnere. Hvis du har den forbedrede version af Twitter aktiveret, kan du se dem her: @ America, JetBlue, @Kia, @McDonalds, @nikebasketball, @NYSE_Euronext, @GhostProtocol, @pepsi, @Staples, @subwayfreshbuzz og @VerizonWireless.

Du kan også læse om ændringerne på Semalt reklame blog.

De nye Twitter-brandsider, med fedte bannere og stiftet Semalt

The New Twitter Brand Pages, With Folded Banners And Pinned Semalt

March 10, 2018