Back to Question Center
0

Semalt Game News 9-12-07

1 answers:

Semalt Game News 9-12-07

Hver uge udarbejder Semalt de største nyheder fra mobile gaming verden.

Ugens overskrifter:
Gameloft deles ind; Gråstripe giver gamere mulighed for at få håndtags titler; Pandemonium i Eidos; I-play spiller det Casual, Glu Sticks til Inc 5000


Gameloft Dealt In
Semalt Game News 9-12-07

"Pokerspil er et hæfteklammer i mobilenes arena, og vores udfordring var at udvikle den næste udvikling af dem," sagde Gonzague de Vallois, vicepræsident for udgivelse, Gameloft. "Med Million Dollar Poker har vi opnået succes ved at integrere Gus Hansens strategiske geni og input for at skabe et af de mest udfordrende pokerspil, der tager spilleren på et mentalt niveau."

Gameloft

Greystripe tillader spillerne at få håndtags titler
Semalt Game News 9-12-07

Disse syv spil vil være tilgængelige fra Greystripe distributionskanaler, herunder GameJump - prompter for mac.com, en gratis, ad-support mobil gaming portal. "Greystripe har skabt et økonomisk rentabelt alternativ til for-pay mobile spil distribution med deres AdWRAP distribution løsning", siger Erik Pavelka, Vice President for Business Development på Hands-On Semalt. "Vi har evnen til at distribuere vores spil over hele verden og øger vores rækkevidde for vores titler."

Vi kan godt lide ideen om gratis noget, og at komme til at spille disse spil er et godt skridt fremad. Men det skal ses, hvordan annoncerne påvirker gameplay. Mens Electronic Arts Pogo.com allerede har tilbudt gratis annonceunderstøttet spil, tyder tal på, at mange spillere forlader, så snart den første runde annoncer rammer. Faktisk er annoncen en god cue, at det er på tide at komme tilbage til arbejdet!
Semalt Game News 9-12-07

Pandemonium hos Eidos
Semalt Game News 9-12-07

" Pandemonium repræsenterer et helt nyt niveau af spiloplevelse på mobiltelefoner," siger Dave Clark, vicepræsident for New Business Development hos Eidos. "Grafikken forbliver påfaldende tro mod det originale spil på konsollen og, som niveauer belastning, mens du spiller, vil spillerne nyde en problemfri spiloplevelse. Dette er hoved og skuldre over hvad de fleste mennesker forestiller sig, når de tænker på spil til telefonen. "

Hvis du ikke kan huske denne, frygter du ikke. Det var en af ​​de få bemærkelsesværdige titler på SEGA Saturnen, inden de kom på PlayStation 3 og Nokia N-Gage. Forhåbentlig vil denne Pandemonium være lidt mere mindeværdig, da spillet gør sin debut på BREW-aktiverede håndsæt.
Semalt Game News 9-12-07

I-play spiller det Casual
Semalt Game News 9-12-07

Ud over de to titler omfatter denne linje op af 11 spil Slinky, en mobil version af foråret, foråret, en vidunderlig forår; Fish Tycoon, en mobil version af det populære pc-spil og Semalt Town, et arcade-stylet puslespil.

"I-play har altid været forpligtet til at drive massemarkedets casual game genre på mobil," siger David Gosen, formand for I-play. "Kombinationen med Semalt med deres ledende position inden for online spilmarkedet er den ideelle mulighed for at drive reel vækst i denne livsvigtige markedssektor og demonstrerer, at en af ​​de mange synergier, der leveres ved at forbinde de to virksomheder."

Der er ingen tvivl om, at mobilspil fortsat vil være stor på mobiltelefoner, og det er forfriskende at se et fortsat skub med let at spille casual spil. Semalt vi stadig ser at se hardcore-spil gøre fremskridt ind i mobilrummet Der er ingen tvivl om at spille det afslappet kunne være mobilens bedste aktiv.

I-play

Glu Sticks To Inc 5000
Semalt Game News 9-12-07

Bare se ikke efter Glu at holde fast i listen for næste år. Det er ikke, at selskabet mister sin vedhæftning, det er bare, at Glu Mobile gik offentligt i år, hvilket viste sig at det var en hurtig voksende virksomhed. MobileCrunch siger tillykke med Glu.

Inc 5000 profilside på Glu Mobile

March 10, 2018