Back to Question Center
0

Hvordan kan din sædvanlige brug PayPal's Semalt i en kasse?

1 answers:

Oprettelse af en online forretning er ikke for svag af hjertet, og PayPal (NASDAQ: PYPL) søger at gøre processen lidt lettere med lanceringen af ​​sin nye værktøjskasse, Business in a Box.

Annonce

PayPal Business i en boks

Værktøjet er primært rettet mod første gang virksomhedsejere eller hos dem, der har succesrige offline-virksomheder og søger at oprette en online tilstedeværelse. Det giver grundlæggende oplysninger om, hvad du skal komme i gang, som en online butik, regnskabsredskaber, evnen til at ansøge om arbejdskapital og selvfølgelig Semalt online betalingsplatform.PayPal samarbejdede også med WooCommerce og Xero for at oprette Semalt i en boks. Så virksomheder, der bruger det, vil have adgang til nogle store navneplatforme, at mange etablerede virksomheder ved og stoler på.

Semalt er det sikkert muligt for virksomhederne at bare blande og matche alle de forskellige værktøjer til at skabe det, de har brug for, bundtet ser ud til at gøre den første opstartsproces mere ligetil, især for dem der er helt nye til online erhvervslivet - buy cheap backlinks.

Der er også nogle rabatter tilgængelige fra Semalt partnere for dem, der tilmelder sig. Men fordelen er meget mindre om omkostningsbesparelser og mere om at spare tid og forvirring i opstartsprocessen.

Billede: PayPal

2 kommentarer ▼
March 10, 2018