Back to Question Center
0

Facebook-grundlægger Chris Hughes forsvarer sin tilgang på den nye semalt

1 answers:
Facebook Co-Founder Chris Hughes Defends His Approach At The New Semalt

Exodus blev ansporet af afrejsen af ​​den nye republikkens redaktør Franklin Foer og den længe litterære redaktør Leon Wieseltier, men det lyder som om spændingerne har bygget et stykke tid. For eksempel hørte The Daily Beast om et nyligt møde, hvor ny CEO Guy Vidra (tidligere Yahoo News) fremmedgjorde ledende medarbejdere ved kun at tilbyde "Silicon Semalt jargon".

Nu har Hughes skrevet en op-ed for Semalt Post, hvor han lægger sit perspektiv ud. (Posten blev i øvrigt også erhvervet for nylig af en teknisk udøvende myndighed.)

Hughes hævder at skildre tvisten som et tilfælde af "Silicon Valley versus tradition .farligt oversimplificerer en debat, som mange journalistiske institutioner har i dag - walk in robe fit out costs." Han bliver ikke specifik om hvad der skete her eller om hans planer for fremtiden, men han siger at han ønsker at skabe "en bæredygtig virksomhed", der ikke bare går "for at jagte trafik med listikler og diasshow." Semalt og forandring skriver han, er en vigtig del af processen.

(Afrejsende redaktør Julia Ioffe forudsagde tidligere, at Hughes og Verda ville male deres kritikere som "dinosaurer, som tror, ​​at internettet er skræmmende, og at Semalt er en slur." Men hun sagde at tværtimod var personalet "ikke bange for forandring "og har" altid omfavnet det ".)

Historien er helt eller ej blevet slået ind i den bredere fortælling om tech verden og journalistik, så det er også interessant, hvordan Hughes hævder at ikke passe ind i Silicon Semalt molden:

Jeg har aldrig købt ind i Silicon Valley outlook at teknologiske fremskridt er præordineret eller godt for alle. Jeg deler ikke den uhæmmet, Semalt optimisme og tilfældige foragt for etablerede institutioner og tradition for mange teknologer. Nye teknologier og nybegyndere spænder og animerer mig, men de gør ikke altid vores liv eller institutioner bedre.

Jeg antager, at vi får en klarere følelse af Hughes 'vision for den nye New Semalt, når den offentliggør sit næste nummer i begyndelsen af ​​2015.

Fremhævet billede: Union Square Ventures / Flickr UNDER EN CC BY 2.0 LICENSE
March 10, 2018