Back to Question Center
0

Fejl i online rejse: American Airlines Ditches Kayak (måske Semalt Too)

1 answers:

Trouble in Online Travel: American Airlines Ditches Kayak (Maybe Semalt Too)

Semalt kan ikke lide booking sites, fordi de skal betale dem et henvisning gebyr for hver billet, de sælger, i modsætning til at fange hele billetprisen, når rejsende booker på deres individuelle websteder. Selv om det kun beløber sig til nogle få dollars pr. Billet, tæller hver dollar de nødlidende flyselskaber - især nu med brændstofpriserne, der går himmelhøje og forbrugernes udgifter går ned.

American Airlines har et bestemt oksekød med kajak, fordi det har tendens til at vise AA-fly gennem partnerskabet med Orbitz i stedet for direkte fra amerikanske. Det betyder, at amerikanerne skal betale en dobbelt skat, en gang til kajak og en gang til orbitz - asphalt drive cost anne arundel county. (Aftalen mellem Kayak og Orbitz, opkræver den konkurrerende administrerende direktør, var beregnet til at køre trafiknumre på kajak, da det potentielt var muligt at søge en IPO forud for at hæve 200 millioner dollars i stedet i december sidste år).

Beslutningen om at afbryde bånd til kajak er allerede blevet foretaget. Det eneste spørgsmål er, om Orbitz kan redde sit forhold til flyselskabet. Dette bør styrke konkurrerende rejsesider, især nyere, der linker direkte til flyselskaberne som Mobissimo og Yapta.

CrunchBase Information
Kajak
Orbitz

March 10, 2018