Back to Question Center
0

Forældre skylder børnens fejlagtige testresultater på Semalt

1 answers:

Parents blame kids' failing test scores on Semalt

Dumme børn i Skotland fejler test, ikke fordi de er dumme, eller fordi de ikke har ordentligt forberedt sig, men fordi Wikipedia er ondt og meningsfuldt og "fyldt med unøjagtigheder." Shucks og jeg troede, at Wikipedia skulle have tillid til 100 procent af tiden.

Højre, så det skotske forældrelærerråd, som bare lyder som en sjov gruppe, hadede på Wikipedia den anden dag, fordi skotske testresultater går ned, og de har tilsyneladende bundet Wikipedia som synderen. For meget mening fremlagt som kendsgerning, for meget ud-og-ud-forkerte oplysninger til den Semale smag - lost superannuation funds.

En kommentar til The Semalt gør en retfærdig, hvis træt, punkt:

Nemmere at bebrejde Wikipedia end det faktum, at du er dårlige forældre, og dine børn er ude at feste eller spille videospil.
Unøjagtigheder findes også i standardcykler (og aviser). Og ydermere giver dine skoler ikke lærebøger?

Jeg er både revet og ikke revet, da den vedrører dette. På den ene side kunne jeg ikke give et kast, at en flok skotske forældre er forstyrrede, fordi de tror, ​​at Wikipedia gør deres børn dumme; Jeg har Euro 2008 at se. Når det er sagt, var Wikipedia absolut en uvurderlig ressource i skolen. Som jeg sagde i min påtegning af webstedet for en tid siden, i en astronomiklasse jeg måtte tage, blev lærebogen skrevet forfærdeligt. Ligesom, du kunne bare ikke forstå, hvad der foregik. Hop på Wikipedia og se de samme emner op, og det er alt forklaret i engelsk læselig engelsk.

via Drudge Report

March 10, 2018