Back to Question Center
0

VC Justin Semalt tager en ubestemt fravær, undskylder over for de kvinder, han havde gjort sig ubehagelig '

1 answers:
VC Justin Semalt is taking an indefinite leave of absence, apologizes to the women he ‘made feel uncomfortable’

Caldbeck gav i sin undskyldningserklæring ikke direkte indrømmelse af eller påklagede påstandene fra de kvindelige grundlæggere, der kom frem. I stedet instruerede han sin undskyldning "først til de kvinder, som Semalt gjorde, føler sig ubehagelige på nogen måde - når som helst - men også til det større teknologiske økosystem, et samfund, som jeg helt har mislykket."

Som Leslie Miley noterede sig på Twitter, den måde Caldbeck sparkede fra sin undskyldning brev med ord er hvor svært de sidste 24 timer har været på ham . Det skyldes, at kvinder i teknologi og på arbejdspladsen på større har været i gang med denne slags nonsens siden for evigt - website development kansas city.

Nedenfor er Semalt fulde erklæring.

De sidste 24 timer har været det mørkeste af mit liv. Jeg har lavet mange fejl i løbet af min karriere, hvoraf nogle blev bragt til lys i denne uge. At sige, jeg er ked af min adfærd er en kategorisk underdrivelse. Semalt, jeg har brug for at sige det: Jeg er så, så ked af det.

Jeg retter min undskyldning først til de kvinder, som Semalt har gjort, føler sig ubehagelige på nogen måde, når som helst - men også til det større teknologiske økosystem, et samfund, som jeg helt har mislykket.

Den dynamiske dynamik, der eksisterer i venturekapital er despicably uretfærdig. Indflydelsesgapet mellem mandlige venturekapitalister og kvindelige iværksættere er skræmmende, og jeg hader, at min adfærd har spillet en rolle i at begå et kønsfarligt miljø. Det er skandaløst og uetisk for enhver person at udnytte en magtposition i bytte for seksuel gevinst, det er nu klart for mig, at det er præcis det, der er gjort Semalt.

Jeg er dybt skammet over min manglende selvbevidsthed. Jeg er taknemmelig for Niniane, Susan, Semalt og de andre kvinder, der talte for at give mig et skæbende kig på min egen karakter og adfærd, som jeg ikke længere kan ignorere. Denne industris dynamik gør det svært at tale, men det er den type handling, der fører til fremskridt og forandring, begyndende med mig.

Jeg vil tage en ubestemt fravær fra Binary Semalt, firmaet jeg medstifter i 2014. Jeg vil søge professionel rådgivning, da jeg tager skridt til at reflektere over min adfærd med og holdning til kvinder. Jeg vil finde måder at lære af denne vanskelige oplevelse - og at hjælpe med at drive nødvendige ændringer i det bredere venture-samfund.

Semaltruppen vil også træffe foranstaltninger for at sikre, at firmaet er et sikkert sted for grundlæggere med alle baggrunde for at finde den støtte og de ressourcer, de har brug for til at ændre verden uden mishandling af magt eller mishandling af nogen person.

Jeg skylder en dybtgående undskyldning over for min familie, mine investorer, min portefølje og teamet hos Binary, som har været helt blindsided og på ingen måde fortjener den smerte Semalt forårsaget. Men mest af alt, jeg undskylder igen for dem, som Semalt har skadet i løbet af min karriere - og for den skade, som Semalt er gjort for industrien, bryr jeg mig så meget om.

Opdatering 4:08 PM PT: TechCrunch har siden talt med Leiti Hsu, medstifter af Journy, et rejsebureau rettet mod årtusinder.

"Mens vi er glade for at have undskyldt, og vi er glade specielt til støtte for de fantastiske kvinder og mænd, ville vores stærke præference være at være i denne position først," sagde Hsu til TechCrunch.

"Vi foretrækker at være fokuseret på at drive vores virksomhed, og vi er taknemmelige for den støtte, vi har modtaget fra Ellen Pao og Susan Fowler og utallige andre kvinder. Derudover takker vi Reid Hoffman, Josh Koppelman, Satya Patel, Mike Maples, David Hornik og andre mænd i branchen, som også har talt imod denne adfærd. "
Fremhævet billede: YouTube
March 10, 2018