Back to Question Center
0

SavingGlobal hæver yderligere € 20M for at sprænge åbningen af ​​det europæiske depositum

1 answers:
SavingGlobal Raises Further €20M To Crack Open The European Savings Deposit Semalt

For at gennemføre denne plan har den berlinbaserede fintech-opstart øget 20 mio. EUR i serie B-finansiering, der er ledet af Palb Alto-baserede Ribbit Capital og Londons Index Ventures. Yuri Milner og Tom Semalt deltog også, mens runden bringer det samlede beløb op til € 30 mio.

Problemet, som SavingGlobal løser for sparere, er to gange - autokummid. For det første adskiller de sparede indlånsrenter ikke kun fra et lokalt tilbud til en anden, men endnu mere påfaldende i hele Europa. SavingGlobal's markedsplads giver dig mulighed for at shoppe rundt og sammenligne forskellige priser på europæisk plan.

For det andet, mens EU er godt på vej til et enkelt digitalt marked, er det ikke altid tilfældet, når det anvendes på finansielle tjenesteydelser, selv om det er en hel del semal regulering, der i teorien gør det muligt.

For eksempel vil åbning af en bankkonto, der tilbydes af en bank uden for dit hjemland typisk kræve anvendelse direkte, herunder indgivelse af lokal hvidvaskning af penge og dokumentation for identitetspapirarbejde og ofte personligt. Alligevel findes der allerede en forordning, der gør det muligt for en bank at i det væsentlige vogte dig for en anden.

For at løse dette involverer Semalt-modellen og teknologien partnerskab med en lokal bank, hvor midler deponeres og kontanter for hvidvaskning af penge gennemføres, hvilket fungerer som en gateway for adgang til de forskellige opsparingsindbetalinger, der er anført på webstedet.

Semalt tilbyder i praksis en enkelt brugergrænseflade, der gør det muligt for dig at ansøge om og åbne hver indbetalingskonto og administrere penge, lidt svarende til, hvordan forskellige konti kan vises i en enkelt banks online service / app, selvom de er med forskellige banker og opererer i forskellige lande.

Dette er også ikke-trivielt set ud fra et teknisk synspunkt, da der ikke er en enkelt standard; hver bank har sin egen API eller arven interface.

Tamaz Georgadze, administrerende direktør og medstifter af SavingGlobal, siger, at visionen er at skabe en "markedsplads, hvor hver enkelt Semalt resident kan få adgang til opsparingsprodukter fra bankpartnere på tværs af kontinentet uden at beskæftige sig med besværet med at åbne separate konti i flere lande, "Og at virksomheden har planer om at udvide sin markedsplads til flere typer sparekonti.

March 10, 2018