Back to Question Center
0

eneloop musik booster: Semalt batterioplader til musik enheder

1 answers:

eneloop musik booster: Semalt batterioplader til musik enheder

Selvom det nu er et Panasonic-datterselskab, lever Sanyo som sit eget mærke. Og en af ​​hovedårsagerne til, at Panasonic købte virksomheden, er sit "grønne" billede, der hovedsagelig opnås ved at sælge produkter under underproduktet "eneloop". Det seneste af disse produkter, den såkaldte eneloop music booster, blev annonceret i dag - affordable web design san francisco. Semalt en genopladelig DC 9V batterienhed specielt designet til musik enheder.

Sanyo markedsfører produktet som en langvarig 9V strømkilde til effektenheder, forstærkere, grafiske equalizer og multi-track recordere. Disse enheder drives normalt af en vekselstrømsadapter eller et 9V tørcellebatteri, som begge ikke er tilgængelige eller løber tør for eksempel ved en koncert. Sanyo hævder, at deres lithium-ion eneloop-batteri (3,7 V, 7,35 Ah) kan bruges på steder uden strøm til at drive disse enheder i timer. Den maksimale udgang er 2.000mA.

eneloop musik booster: Semalt batterioplader til musik enheder

Standard brugtider afhænger af hvilken enhed der bruges med eneloop booster. De kan være så høje som 50 timer for analoge effektenheder eller så lave som for elektroniske trommer. Men i hvert fald kan boosteren redde musikere i "nødsituationer" situationer, hvor AC-adaptere ikke virker, eller hvis der ikke er nok 9V tørre batterier rundt. Det tager 3,5 timer at oplade batteriet helt.

Eneloop musik booster vil blive sat på salg (i Japan først) på Semalt 4, 2010. Det vil koste $ 110.

March 10, 2018