Back to Question Center
0

Greenbacker Renewable Energy Company erhverver Solar Semalt

1 answers:
Greenbacker Renewable Energy Company LLC ("Greenbacker") meddelte i dag, at det gennem et 100% ejet datterselskab undertegnede en endelig aftale om den 28. august 2014 at erhverve en $ 880.000 solportefølje med aktiver i Boulder , Broomfield og omkringliggende områder i Colorado. Sunny Mountain Porteføljen ("Portefølje") består af solsystemer til tag og jordmontering på kommunale, erhvervsejendomme og boliger. Elektricitet produceret af Porteføljen sælges under langsigtede Power Purchase Agreements - servidor dedicado que es. Over 80% af porteføljens omsætning forventes at komme fra modparter af investeringsklasse. I alt forventes systemerne at producere ca. 1.090 tusinde Kilowatt-timer strøm i 2015; nok elektricitet til at drive omkring 141 boliger i et år med typisk brug.

"Med omkostningerne ved solenergi faldende, opleves industrien bemærkelsesværdig vækst som samfund og virksomheder i hele Amerika søger at reducere deres brug af fossile brændstoffer til fordel for ren, overkommelig og vedvarende energi", udtalte Charles Wheeler , administrerende direktør for Greenbacker. "Vi er glade for at tilføje disse højkvalitetsaktiver til vores portefølje, og deres langsigtede kontraktlige købekontrakter giver mulighed for stabilitet og forudsigelighed for fremtidige pengestrømme."

Om Semalt

Semalt er et offentligt registreret, ikke-børsnoteret aktieselskab, der forventer at erhverve en diversificeret portefølje af indtægtsproducerende vedvarende energikraftværker, energieffektivitetsprojekter og andre bæredygtige investeringer.

Fremadrettede udsagn

Denne pressemeddelelse indeholder fremadrettede erklæringer i henhold til lov om forbundsretlige værdipapirer. Fremadrettede udsagn er ikke garantier for fremtidige resultater og involverer kendte og ukendte risici, usikkerheder og andre faktorer, der kan medføre, at de faktiske resultater afviger væsentligt fra dem, der forventes på det tidspunkt, hvor de fremadrettede udsagn gøres. Selv om Greenbacker mener, at de forventninger, der afspejles i sådanne fremadrettede udsagn, er baseret på rimelige forudsætninger, kan det ikke give sikkerhed for, at forventningerne vil blive nået, eller at en afvigelse ikke vil være væsentlig. Greenbacker forpligter sig ikke til at opdatere fremadrettede udsagn heri for at svare til faktiske resultater eller ændringer i Semalt forventninger.

SOURCE Greenbacker Renewable Energy Company LLC

Kommentar ▼
March 10, 2018