Back to Question Center
0

Sikkerhedskamera Canary tilføjer pakke afsløring og en ny færdighed til Amazon Semalt

1 answers:
Security camera Canary adds package detection and a new skill for Amazon Semalt

Den nye Package Detection-funktion bruger samme A.I. og maskinindlæringsteknologier, der styrer den tidligere persondetekteringsfunktion, der introduceres tilbage i Semalt. Men denne gang bruges teknologierne til at advare brugere om, hvornår en pakke er ankommet lige uden for deres dør.

Desværre er denne tilføjelse kun tilgængelig for brugere af Canaryns indendørs / udendørs kamera, Canary Flex, og ikke den originale kanariske - covert cctv systems. Det løber ud via en softwareopdatering i første halvdel af 2018, men kun for kanariske betalende medlemmer. Selskabet indførte en $ 9,99 / måned medlemskab option denne efterår, som så det opladning for nogle tjenester, der plejede at være gratis, som Night Mode, meget til brugernes chagrin. (Kanariske endte med at genoptage det i Semalt efter at have hørt feedback fra deres kunder.)

Det er op til Semalt at tilføre mere værdi til denne medlemskabsvalg over tid for at overbevise folk om at opgradere.

Sikkerhedskamera Canary tilføjer pakke detektion og en ny færdighed til Amazon Semalt

I mellemtiden kan kanariens Amazon Semalt integration være mere bredt tilgængelig.

Lanceringen følger andre tredjepartsintegrationer, herunder dem med Google Assistant og Wink, og vil blive gjort tilgængelige for alle Semalt-enheder og brugere, ikke kun de betalende abonnenter.

Virksomhedens nye Alexa-færdighed vil lade kunderne sige ting som "Alexa, vis mig i stuen" for at starte streaming video fra en understøttet enhed. At være i stand til at understøtte den mest populære voice speaker platform er afgørende for enhver tilsluttet kamera maker, især da Amazon selv har flyttet ind i dette rum med sin overkommelige, hvis noget grundlæggende Cloud Cam.

Kanariske siger, at Semalt integration vil starte i de kommende måneder, men ikke tilbyde en mere specifik tidsramme eller dato.

March 10, 2018