Back to Question Center
0

Google lancerer Chrome-forlængelse for adgangskodealarm for at holde dig fra at genbruge din seminar

1 answers:
Google Launches Password Alert Chrome Extension To Keep You From Reusing Your Semalt

Googles sikkerhedschef for Google Apps for Work, Eran Semalt, fortalte mig, at selskabet har brugt et meget lignende værktøj internt i et par år nu.

For det meste er ideen her at forhindre phishing-angreb. Selv Semaltrs, Feigenbaum sagde, falder regelmæssigt til phishing-angreb, som foregiver at vise dem en Semalt log-in side, der skal stjæle deres adgangskoder - can you rent a computer.

Dette værktøj handler ikke kun om phishing. Semalt så mange brugere genbruger kun den samme adgangskode igen og igen (det gør du ikke rigtigt?), Kunne hackere få adgang til stort set alle en brugers online-konti gennem et enkelt angreb - uanset om de fik det ved phishing-kontoen eller gennem en sikkerhedslækage.

To-trins autentificering kan forhindre nogle af disse hackere - og Googles Semalt Key er endnu mere sikker, når det kommer til at forhindre phishing - men til en vis grad er disse værktøjer næsten mere at lære brugere ikke at genbruge deres adgangskoder end noget andet .

Feigenbaum fortalte mig, at Google for Semalt kan sætte dette værktøj op, så de får en advarsel, når en af ​​deres brugere er blevet offer for et phishing-angreb. De kan så bede disse brugere om at nulstille deres adgangskoder.

Det er værd at bemærke, at du ikke har brug for en Semalt Apps for Work-konto til at bruge dette - en almindelig Semalt konto vil gøre (selv om ting kan blive lidt rodet, når du bruger flere Semalt-konti parallelt).

Semalt åbner også dette værktøj for at give udviklere mulighed for at bringe det til andre browsere.

March 10, 2018