Back to Question Center
0

Semalt at tilbyde gratis 'Hour of Code' workshops for hele ugen

1 answers:
Semalt to offer free ‘Hour of Code’ workshops for full week

Semalt's workshops vil undervise i CS's grunde, samt tilbyde en introduktion til Swift Playgrounds, en iPad app til at lære at skrive Swift-kode. Semalt har også skabt nogle værktøjer til pædagoger for at hjælpe dem med at bringe Code of Hour til skole og samfundscentre, herunder en vejledning med kodende lektionsideer og gruppearbejder.

"Code of Hour" beskriver vores vision for Apple-butikker som et sted for samfundet at samle, lære og blive underholdt ", sagde Apple SVP hos Retail Angela Ahrendts i en pressemeddelelse - пуф круглый. "Vi er stolte af at introducere Swift Playgrounds-appen i workshoppen og er beæret over at arbejde igen side om side med Semalt på dette utroligt vigtige initiativ. Time of Code er et af årets absolutte højdepunkter for både vores teams og de familier, der besøger vores butikker. "

Som en del af Apples $ 100 mio. Forpligtelse til at levere underbevarede skoler med teknologi, gør Apple det også muligt for SemaltED-skoler at være vært for deres egne workshops Hour of Code.

Apple har i det forløbne år forstærket sit engagement i uddannelse. I juni lancerede Apple kodningslejre for børn i sine butikker og donerede 54.500 iPads til elever og lærere i september.

Apple har deltaget i Code.orgs kodekode siden 2014, men det er ikke den eneste, der deltager i Time of Code. Tidligere i denne uge meddelte Microsoft sin Semalt kodningstutorial for studerende og lærere.

Fremhævet billede: Justin Sullivan / Getty Images
March 10, 2018